Champions League Finale 2019 - FIFA 19 Voorspelling

  Zaterdag is het dan zo ver. Het grootste voetbalevenement van het jaar, de finale van de UEFA Champions League 2019. Tottenham Hotspur neemt het in de finale op tegen landgenoot Liverpool. Wie zal er volgens ons aan het einde van de wedstrijd de trofee omhoog mogen houden? Je ziet het allemaal in onze video hieronder.

  Na een lang toernooi vol verrassingen zullen we er dan eindelijk achter komen wie de winnaar wordt van de cup met de grote oren. Tottenham Hotspur staat voor het eerst in haar historie in de finale van de Champions League en zal het opnemen tegen vijfvoudig winnaar Liverpool FC.

  Champions League Finale 2019

  In onze vorige FIFA 19 voospelling speelde wij de wedstrijd tussen Ajax en Tottenham Hotspur en kwamen wij uit op een 3-0 winst voor de club uit Amsterdam. Helaas voor Ajax verliep de wedstrijd geheel anders en eindigde de wedstrijd met 2-3 voor Tottenham Hotspur, waardoor het Champions League avontuur voor Ajax tot een einde kwam. De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Liverpool zullen we uiteraard weer goed proberen te voorspellen in FIFA 19. Benieuwd wie er volgens ons zal winnen? Bekijk dan de video hierboven, waarin Jody met Tottenham Hotspur het opneemt tegen Fenne die Liverpool zal vertegenwoordigen!

  FIFA 19

  Verkijgbaar vanaf 28 september 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.