Game releases - september 2013

Article
maandag, 02 september 2013 om 17:50
xgn google image
Het weer in augustus was nog steeds van de bovenste klasse, maar met al die goeie games van de afgelopen maand waren we nu wel verplicht om binnen te blijven zitten. De zonnestralen zullen in september flink verminderen, maar gelukkig neemt het aantal games niet af.
Goede games hebben de gewoonte om vaak in een kort tijdsbestek uit te komen, zo ook in augustus. Ouderwets rondsluipen en sneaken met Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist, terwijl je daarna als een op hol geslagen president aan de slag kon in Saint's Row IV. Dan was er ook nog de armloze held Rayman die ons verblijdde met Rayman: Legends. En dat allemaal in de laatste twee weken van de maand. Een aanslag op de portemonnee was het zeker.
Maar de maand eindigde daarmee niet: PAYDAY 2, The Bureau: XCOM Declassified, Lost Planet 3, Disney Infinite, Final Fantasy XIV: A Realm Reborn en The Wonder ful 101 verrasten ons ook. Sommige in positief opzicht, andere weer in negatief.
September klopt op de deur, maar eerder gezegd is het maar één game en die bonst keihard. Natuurlijk staat deze maand in het teken van Grand Theft Auto V. Maar voordat het zover is kunnen consolegamers eerst aan de slag met Diablo III. PC gamers hoeven echter niet te mokken over het verdwijnen van de exclusiviteit van Diablo, want zij mogen oorlog voeren met Total War: Rome II. Zint je dat niet, dan kun je je zwaard of pijl en boog pakken en weer door Tamriel trekken met The Elder Scrolls: Anthology. Horrorliefhebbers kunnen hun hart ophalen met het nieuwe deel van Amnesia, genaamd Amnesia: A Machine for Pigs.
Vanaf 4 september moeten mensen met een PlayStation Vita snel naar de winkel sprinten voor Killzone: Mercenary, terwijl je een weekje later ook nog mag genieten van Rayman: Legends. Voor de sport fans is het deze maand een waar spektakel: NHL 14, PES 2014 en FIFA 14. Voor de Wii U is er deze maand helaas niks. De meesten gingen nog uit van een release van Deus Ex Human Revolution - Director's Cut, maar uitgever Square Enix heeft laten weten dat ze nog een releasedatum bekend moeten maken.
Velen van jullie zullen al regelmatig onze goed onderhouden game releasekalender raadplegen om te kijken welke games binnenkort uitkomen. In de releasekalender kun je de releases van games terugvinden voor de komende maanden, maar je kunt er ook de releases van vorige maand of zelfs het begin van het jaar opzoeken. Uiteraard bieden we ook de mogelijkheid om te sorteren op platform. Onderstaand het releaseoverzicht voor de komende maand.
Wii
Dag Titel Impressie Recensie
13 Big Time Rush: Dance Party
27 FIFA 14 Lezen
PlayStation Vita
Dag Titel Impressie Recensie
04 Killzone: Mercenary Lezen
04 Kickbeat
13 Rayman Legends Lezen
27 FIFA 14 Lezen