Game releases oktober 2019 - Griezelen of niet?

  De kans is groot dat je in september het nodige aan games hebt uitgegeven. Jammer genoeg heeft je portemonnee geen tijd om even bij te komen: ook deze maand ziet er niet slecht uit. Hieronder vind je de grootste game releases van oktober 2019!

  Oktober is natuurlijk de griezelmaand bij uitstek en dat blijkt dat ook uit de game releases. We kunnen deze maand bijvoorbeeld uitkijken naar Luigi’s Mansion 3 en de remake van MediEvil. Ook als je helemaal niks met Halloween hebben de game releases van oktober 2019 wat te bieden: denk aan The Outer Worlds, of de nieuwe Modern Warfare.

  Wat zijn de game releases van oktober 2019?

  Hieronder vind je zoals altijd lijsten met games. Dit keer gaat het om de game releases van oktober 2019. We hebben ze gesorteerd op platform, zodat je makkelijk kunt zien welke games je wel of geen aandacht hoeft te geven.

  Switch releases

  PS4 releases

  Xbox One releases

  PC releases

  Wat waren de releases van vorige maand?

  Zoals je ziet hoef je je de komende weken niet te vervelen. Zit er toch onverhoopt niks voor je bij in de game releases van oktober 2019? Kijk dan eens bij de releases van september! Er waren er best veel vorige maand, dus de kans is aanwezig dat je nog niet alles wat interessant is hebt gespeeld.

  Laat in de reacties weten naar welke game releases in oktober 2019 jij uitkijkt. We horen ook graag of er griezelige games bij zitten. Bonuspunten naarmate de release dichterbij Halloween zit!

  MediEvil

  Verkijgbaar vanaf 25 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.