Game releases - mei 2013

Article
woensdag, 01 mei 2013 om 17:35
xgn google image
Vergeleken met de maanden ervoor was april een vrij droge maand met erg weinig games. Mei zal daar enigzins verandering in brengen!
Alhoewel april nog enkele hoogtepunten had, is de maand toch lichtelijk tegengevallen. Games als Dead Island: Riptide en Star Trek stonden aan de top van vele wenslijsten, maar helaas bleken deze toch wat tegen te vallen. Alhoewel fans van de franchises er vast veel plezier aan beleven, halen de games wereldwijd geen geweldige scores binnen. Gelukkig was er nog wel Injustice: Gods Among Us dat door ons erg goed werd ontvangen. Ook Fire Emblem: Awakening zorgde ervoor dat gamers met een 3DS tevreden bleven. Aangezien er in april vrij weinig uitkwam, ziet mei er rooskleurig uit.
Al vanaf dag één komen er een aantal heel interessante titels uit. Far Cry 3: Blood Dragon is vanaf vandaag verkrijgbaar en volgens de recensie is het een hilarisch avontuur. Ook is Soul Sacrifice al vanaf 1 mei verkrijgbaar voor de Vita. Vita-bezitters moeten het doen met erg weinig games, dus het is te hopen dat deze unieke actie RPG een topper wordt. De rest van de maand is ook zeker niet verkeerd. Metro: Last Light belooft een episch avontuur te worden, en fans van het origineel hebben er absoluut zin in. Race fans kunnen aan het eind van de maand aan de slag met GRID 2, wat een erg spectaculaire game lijkt te worden. Als laatste mogelijke topper is er Fuse, die misschien wel een beetje over het hoofd wordt gezien. Toch is het ontzettend interessant om te zien hoe de eerste multiplatform game van de makers van Ratchet & Clank zal uitpakken.
Velen van jullie zullen al regelmatig onze goed onderhouden game releasekalender raadplegen om te kijken welke games binnenkort uitkomen. In de releasekalender kun je de releases van games terugvinden voor de komende maanden, maar je kunt er ook de releases van vorige maand of zelfs het begin van het jaar opzoeken. Uiteraard bieden we ook de mogelijkheid om te sorteren op platform. Onderstaand het releaseoverzicht voor de komende maand.
PlayStation Vita
Dag Titel Impressie Recensie
01 Soul Sacrifice Lezen
01 Machinarium