Game releases maart 2020 - DOOM: New Horizons

Article
zondag, 01 maart 2020 om 10:00
4 doom eternal features die voor vernieuwing zorgen gespeeld op gamescom 153860 1
Afgelopen maand stonden zombies en de ruiters van de apocalyps centraal. Maart 2020 laat de thema’s van dood en verderf niet helemaal achter zich, maar er zijn alternatieven. Laten we vooruitblikken op de game releases van de komende weken.
De maand begint met Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX. In deze remake van de eerste twee Pokémon Mystery Dungeon games speel je als een Pokémon. Je zult andere Pokémon uit benarde situaties moeten redden. Op zich geen onaardig begin van de maand.
Wellicht de twee grootste game releases van maart 2020 zijn Animal Crossing: New Horizons en DOOM Eternal. De keuze is de hel op aarde of een forse lening bij Tom Nook. Het verschil is misschien niet zo groot als het lijkt. Overigens kunnen DOOM-liefhebbers ook aan de gang met DOOM 64. Deze game ontvang je gratis bij een pre-order voor Eternal.
Verder kunnen we deze maand eindelijk genieten van Ori and the Will of the Wisps, het langverwachte vervolg op Ori and the Blind Forest. De game ziet er net zo prachtig uit als zijn voorganger, dus die punten zijn alvast binnen.
We sluiten de maand af met Persona 5 Royal. Voor fans een mooi moment om de game opnieuw te beleven. Maar ook als het je eerste keer is, is dit ongetwijfeld de versie die je het beste kan spelen.

Wat zijn de game releases van maart 2020?

Hieronder vind je zoals altijd de lijsten met releases voor deze maand. Voor het overzicht staat het gesorteerd op platform en op volgrode van release.

Switch releases

PS4 releases

XBox One releases

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

Objectief bekeken heeft elk platform in deze maand minstens één topper in huis. Maar misschien is het toch net niet naar jouw smaak. Wellicht heb je meer succes als je de game releases van februari nog eens goed bekijkt.
Wat wordt maart 2020 voor jou? Ga je demonen afknallen? Of begin je aan een rustig bestaan op een onbewoond eiland en zien we je maanden niet meer terug? Of is het allemaal net niks en wordt het tijd om aan je backlog te werken? Laat het weten!