Game releases - maart 2014

Article
zaterdag, 01 maart 2014 om 8:00
xgn google image
Ook in 2014 gaat het allemaal weer snel, want we zijn inmiddels al in maart aanbeland. Het weer is prachtig en voelt aan alsof het volop lente is. Geen tijd om te gamen zou je zeggen, totdat je de line-up van deze maand checkt!
Eerst even terug naar februari. Afgelopen maand kwamen er vooral in de laatste twee weken veel spellen uit. Zo verschenen Castlevania: Lords of Shadow 2, Thief en Plants vs. Zombies: Garden Warfare allemaal op 28 februari, gisteren, de laatste dag van de maand. Ook de week ervoor kende een flink aantal releases. Zo lagen Donkey Kong Country: Tropical Freeze, Ramo: The Video Game en Earth Defence Force 2025 allen sinds 21 februari in de winkels.
Op het gebied van gamereleases lijkt maart kwaliteit boven kwantiteit te verkiezen. Want hoewel het aantal spellen dat deze maand uitkomt niet wereldschokkend is, zitter er met onder meer South Park: The Stick of Truth en Titanfall wél een aantal zeer fraaie titels tussen. Overigens moeten Xbox 360-bezitters nog even wat langer geduld hebben op de uitgave van Titanfall. De release van de first-person shooter is namelijk verschoven naar de 28e.
Andere grote titels die deze maand zullen verschijnen zijn Dark Souls II, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes en inFamous: Second Son. Ook voor de raceliefhebbers komen er met MXGP: The Official Motorcross Videogame en NASCAR '14 in maart een aantal leuke games uit.
Velen van jullie zullen al regelmatig onze goed onderhouden game releasekalender raadplegen om te kijken welke games binnenkort uitkomen. In de releasekalender kun je de releases van games terugvinden voor de komende maanden, maar je kunt er ook de releases van vorige maand of zelfs het begin van het jaar opzoeken. Uiteraard bieden we ook de mogelijkheid om te sorteren op platform.

De game releases voor maart 2014

Wii U
Dag Titel Impressie Recensie
- Squids Odyssey
28 Pac-Man and the Ghostly Adventures
Xbox One
Dag Titel Impressie Recensie
- Strike Suit Zero: Director's Cut
20 Metal Gear Solid: Ground Zeroes
Mobile
Dag Titel Impressie Recensie
27 Warhammer 40,000: Storm of Vengeance

Populair Nieuws