Game releases januari 2021 - Hitman 3 en Scott Pilgrim!

  Er is weer een nieuw jaar begonnen en dus hebben we weer veel games om naar uit te kijken in 2021. Tenminste, over het hele jaar bekeken is dat de verwachting, maar januari 2021 valt nog wel mee. Dit zijn de grote game releases van de maand.

  Als je na de feestdagen wat zuinig moet zijn met je geld hebben we goed nieuws: januari 2021 is niet bepaald afgeladen vol met nieuwe releases. Veruit de grootste release is Hitman 3. De game is de afsluiting van een trilogie, dus als je genoten hebt van de vorige twee games wil je deze waarschijnlijk niet missen.

  Daarnaast maakt een oude bekende zijn opwachting. Scott Pilgrim vs. The World: The Game is alweer 10 jaar oud en is een poosje niet beschikbaar geweest. Nu komt de game in opgepoetste vorm naar last-gen consoles en PC.

  Verder is er een nieuwe horrorgame van de makers van Blair Witch. The Medium komt naar PC en Xbox Series X. De makers wilden de game eigenlijk in 2012 al maken, maar legden het op de plank om op betere technologie te wachten. Of dat een goede beslissing is geweest gaan we binnenkort zien.

  Wat zijn de game releases van januari 2021?

  De grootste games hebben we hierboven even uitgelicht, maar er zijn er wel wat meer. Hieronder hebben we ze per platform op een rijtje gezet.

  Switch releases

  PS4 releases

  PS5 releases

  PS4 games zijn ook speelbaar op PS5; de volgende games krijgen een PS5 versie.

  Xbox One releases

  Xbox One games zijn ook speelbaar op Series X|S; de volgende games zijn optimized voor Series X.

  Xbox Series X|S releases

  releasetitelpre-order
  20 januariHitman 3€59,99 bij Amazon.nl
  21 januariRide 4€40,99 bij Bol.com
  28 januariThe Medium

  PC releases

  Wat waren de releases van vorige maand?

  Je hebt ongetwijfeld gemerkt dat januari 2021 niet bepaald tot de nok vol met games zit. Er zijn voor de games meestal aanzienlijk meer games dan er vlak na, dus wie weet zit er iets bij de releases van december dat je nog wil bekijken. Uiteraard kun je dat artikel nu ook lezen om je te vermaken met een tijdcapsule van toen we nog niet wisten hoe bewogen de Cyberpunk 2077 release zou zijn.

  Hitman 3

  Verkijgbaar vanaf 20 january 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.