Game of Thrones seizoen 7 komt snel - Op deze vragen willen we antwoord

Article
vrijdag, 14 juli 2017 om 16:04
xgn google image
Het Game of Thrones seizoen 7 komt heel snel dichterbij, op 16 juli is het namelijk al zover, dan komt het nieuwe seizoen uit. Het lijkt ons dus hoogtijd om wat vragen op te stellen waar wij dit seizoen echt antwoord op willen hebben. Check ze dus snel hieronder.
Dit artikel zal spoilers van eerdere seizoen bevatten.

10. Gaan de White Walkers de Muur bestormen?

De winter is nu eindelijk echt aangebroken, maar het grootste gevecht moet waarschijnlijk nog beginnen. Het gevecht tussen de levenden en de doden zal aan gaan breken, want na zoveel seizoenen teasen van de White Walkers hebben wij recht op het antwoord op deze vraag.
We weten dat het gevecht zal komen, de enige vraag is nog waar het gevecht gaat plaatsvinden. Als de Walkers zin krijgen in wat levend mensenvlees zullen zij over of door de muur heen moeten komen en daar zal de ellende waarschijnlijk beginnen. Alleen is de Night Watch niet meer wat het geweest is.
115053

9. Welke samenwerkingsverbanden zullen gesmeed worden?

Game of Thrones seizoen 7 zal het seizoen worden van de samenwerkingsverbanden. De oorlog komt dichterbij en de leiders van de verschillende legers zullen waarschijnlijk moeten samenwerken om een andere leider te doden. Denk hierbij aan een mogelijke samenwerking tussen Daenerys en de Lannisters om Jon Snow tegen te houden.
Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat Daenerys en Snow samenwerken om de Lannisters nu eens eindelijk van hun positie te gooien. Niemand die het weet maar de geruchtenmachine draait op volle toeren. Zullen de Targaryens en de Starks elkaar als vrienden omarmen of juist als vijanden?
115054

8. Welke rol zal Samwell Tarly spelen?

Het rolmodel voor kersverse vaders in Westeros besloot om de Watch te verlaten en richting de Citadel te vertrekken. Het gaat hierbij om Samwell Tarly die besloot om een Maester te willen worden en Maesters zijn in alle seizoenen, dus ook in Game of Thrones seizoen 7, een bron van magische en duistere krachten.
Sam heeft, op zijn eerste afleveringen na, laten zien dat hij een stoere vent kan zijn. Zo heeft hij al eens vijanden vermoord en misschien speelt hij wel de unieke rol in het verslaan van de White Walkers. Wij zijn in ieder geval benieuwd.
115058

7. Wie zal huize Stark gaan leiden?

We weten dat Jon Snow de koning van het Noorden is, maar Sansa is prinses Stark en de Lady van Winterfell. In de voorgaande afleveringen zagen wij Sansa een beetje in de rol kruipen van de leider van de Starks. Vooral de blik van Sansa richting Petyr Baelish toen Snow als koning werd verklaard zei genoeg.
In een trailer voor Game of Thrones seizoen 7 hoor je Sansa praten over de dood van een lone wolf en dat de roedel moet overleven. Zullen wij een interne strijd bij de Starks gaan zien?
115062

6. Wat gebeurt er met Bran?

Bran is misschien wel het onderwerp van de traagste verhaallijn in de hitserie van HBO. In de eerste aflevering van de serie tot aan Game of Thrones seizoen 7 gaat het verhaal rond Bran maar traag vooruit. Wel bracht de verhaallijn mooie en ook sombere momenten op, denk hierbij aan de favoriet onder de fans Hodor.
Maar van alle pijn wordt Bran sterk en is nu de three eyed raven. Nu hij die rol op zich heeft genomen betekent dit dat hij psychische krachten heeft om mensen te doden en te laten leven. Hoe zal dit gaan uitpakken in het nieuwe seizoen?
115064

5. Wat is het plan van Petyr Baelish?

Baelish heeft veel vijanden maar op één of andere manier lukt het hem altijd om overal het beste uit te halen. Daarom is het ook zeer interessant om te weten te komen hoe hij Sansa gaat bespelen. En of Sansa zich wel laat bespelen. Littlefinger wil macht en is daarvoor tot alles bereid.
Sansa moet dan ook op haar hoede zijn en niet blind vertrouwen op Baelish. Hij wil samen met Sansa op de Troon gaan zitten om de Seven Kingdoms te besturen. Daarvoor zal hij eerst in Sansa haar hoofd moeten kruipen en de vraag is hoe hij dat gaat doen.
115073

4. Zal het familiegeheim van Snow en Daenerys bekend worden?

Meerdere fantheorieën waren het er al over eens, Jon Snow en Daenerys Targaryen zijn familie van elkaar. Nu kwam in seizoen 6 eindelijk het bevestigende antwoord daarop en wij hopen dat het in Game of Thrones seizoen 7 verder uitgewerkt wordt. Komen Snow en Targaryen erachter of wordt het doorgeschoven naar seizoen 8?
Snow is namelijk de zoon van Rhaegar Targaryen, die weer de zoon is van de mad king Aerys. Dat maakt Dany en Jon dus neef en nicht. Daar komt een ander probleem bij kijken, Snow heeft dus eigenlijk weinig recht om koning van het Noorden te zijn aangezien hij geen mannelijk Stark-bloed heeft.
115074

3. Krijgt Lady Mormont meer epische scenes?

Een 11-jarig meisje met een ontzettend grote mond, maar met het hart op de goede plaats, dat is de omschrijving van Lady Mormont. De Lady van Bear Island is een bad-ass meid en riep eigenhandig de clans van het Noorden op om Jon Snow te ondersteunen.
In de enkele scenes die Mormont in de serie kreeg is ze uitgegroeid tot één van de favorieten onder de fans. Hopelijk krijgt ze nog meer tijd.in Game of Thrones seizoen 7.
115075

2. Zal Gendry terugkeren?

Voor degenen die seizoen 3 niet meer zo goed herinneren volgt even een opfrisser. Gendry is de illegale zoon van Robert Baratheon en werd aan het eind van het derde seizoen op een roeiboot gezet en is sindsdien niet meer teruggezien. Bronnen op internet speculeren er lustig op los, mede doordat er totaal niet bekend is wat er met hem is gebeurd.
Ook Arya zal blij zijn als Gendry weer terugkeert, zij was namelijk een goede vriend van Gendry. Maar het antwoord op de vraag of hij wil terugkeren is nog even afwachten. Arya moet nog even geduld hebben.
115076

1. Gaat Arya haar dodenlijst uitvoeren?

De leukste verhaallijn in de serie en misschien ook in Game of Thrones seizoen 7 is waarschijnlijk wel die van Arya Stark. Deze onafhankelijke jonge meid, die eerst wel veel van een jongetje weghad, heeft namelijk een dodenlijst die langer is dan haarzelf. Of ze samen met Needle, haar wapen, de dodenlijst ook echt zal omtoveren in daadwerkelijkheid is afwachten. Arya is natuurlijk gezichtsloos en is getraind om een kille moordenaar te zijn en het lieve gezicht kan enorm verraderlijk zijn.
Walder Frey is al uit de weg geruimd, nu zijn alleen The Mountain en Cersei Lannister nog over. Pas maar op, Arya is coming for you.
Op welke vragen zou jij antwoord willen hebben in Game of Thrones seizoen 7? Laat het weten met een reactie!

Populair Nieuws