Game of Thrones season 8 - Wie eindigt er op de Iron Throne [poll]

    Game of Thrones season 8 nadert haar einde nu dat aflevering drie inmiddels alweer voorbij is. In onze breakdown van de derde aflevering lees je alles over het gevecht om Winterfell en nu dat voorbij is, is het tijd voor de vraag der vragen: wie belandt er op de Iron Throne? Daar mogen juillie deze week je stem op uitbrengen!

    Game of Thrones wordt al sinds het eerste seizoen geroemd door het politieke spelletje dat gespeeld wordt om controle te krijgen over Westeros. Bij die controle krijg je gratis en voor niets een prachtige, oncomfortabele stoel genaamd de Iron Throne die door vrijwel ieder personage gewild is. Wie uiteindelijk in die stoel plaats mag gaan nemen, zal bekend worden gemaakt in Game of Thrones season 8. Wij willen alleen van jullie alvast weten wie jullie denken dat er met de troon aan de haal gaat.

    Je kon eerder al zien wie de XGN redactie denkt dat er op de troon zal belanden, want ook op de redactie is het onderwerp dagelijkse kost. Zo had Rox een scala aan ideeën over wie het zou worden, wist Kevin niet wat Game of Thrones was en dacht ondergetekende dat het een voorspelbaar personage zou worden maar dan wel met een twist. De volledige video over wie de XGN redactie denkt dat er op de Iron Throne belandt kun je terugkijken voordat je stemt, maar je kunt natuurlijk ook gelijk hieronder je stem uitbrengen.

    Wie eindigt er in Game of Thrones Season 8 op de Iron Throne?

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.