Deze game moet volgens jullie Game of the Year 2018 winnen

  Vorige week hebben we jullie in de poll gevraagd welke game volgens jullie Game of the Year 2018 moet gaan winnen. Er is massaal gestemd en er is een overduidelijke winnaar uitgekomen. Daarnaast stemde zeven procent van jullie op ‘anders’.

  5. Shadow of the Tomb Raider

  Op de vijfde plaats staat Shadow of the Tomb Raider. Deze game werd op 14 september uitgebracht door Square Enix. Je gaat in Shadow of the Tomb Raider aan de slag als de welbekende Lara Croft. Omdat jij een fout maakt in een Tomb zorg je voor de dood van meerdere onschuldige mensen. Het einde van de wereld nadert en jij moet dit proberen te voorkomen!

  Shadow of the Tomb Raider mag dan pas ruim twee maanden uit zijn, maar toch is deze toffe game nu al te koop met korting. De Black Friday deals zijn namelijk bekendgemaakt en Shadow of the Tomb Raider is op Black Friday bij Game Mania te koop voor €34,95.

  4. Marvel’s Spider-Man

  Op een duidelijke vierde plaats staat deze game die exclusief verkrijgbaar is voor de PlayStation 4. Marvel’s Spider-Man is volgens jullie namelijk ook een kanshebbers voor de Game of the Year Award. In deze game speel jij als Spidey en slinger je van gebouw naar gebouw, terwijl je missies haalt en superschurker verslaat. Er zijn inmiddels al twee DLC’s uitgekomen voor Marvel’s Spider-Man. De derde uitbreiding is in december van dit jaar beschikbaar.

  Net als Shadow of the Tomb Raider is Marvel’s Spider-Man op dit moment voor een zacht prijsje aan te schaffen. Bij Wehkamp is Marvel’s Spider-Man nu namelijk te koop voor maar 34,95 euro, terwijl de game normaal gesproken verkrijgbaar is voor 69,95 euro.

  3. Assassin’s Creed Odyssey

  De volgende game komt uit een enorme franchise. Assassin’s Creed Odyssey maakt volgens jullie namelijk ook kans op de titel Game of the Year. In deze game ga je terug naar de tijd van de Grieken. Je speelt als Alexios of Kassandra en je leidt een rustig leven. Toch lijk je voor grotere dingen bestemd. Het is aan jou de taak om de oorlog tussen de stadstaten Athene en Sparta te stoppen!

  De game-liefhebbers hebben geluk, want ook Assassin’s Creed Odyssey is ontzettend goedkoop in vergelijking met de prijs bij de release. Op dit moment, tijdens Black Friday, is Assassin’s Creed Odyssey namelijk nog maar 29,95 euro bij Wehkamp.

  2. God of War

  God of War kreeg een kwart van de stemmen en staat nog ‘maar’ op de tweede plaats. Deze toffe game kwam aan het begin van 2018 uit. Je speelt als Kratos, de God van de Oorlog. Het verhaal speelt zich af in Noorwegen, waar Kratos samen met zijn zoon de wens van zijn overleden vrouw in vervulling moet brengen. Zij wilde namelijk graag dat haar as zou worden uitgestrooid op de top van de nine realms. Onderweg komen Kratos en zijn zoon allerlei monsters en verschillende goden en hier moet je je doorheen zien te vechten.

  God of War is op dit moment ook in de aanbieding bij bol.com. Voor 29 euro kun je deze toffe game over de God van de Oorlog toevoegen aan jouw collectie.

  1. Red Dead Redemption 2

  Het zal voor velen geen verrassing zijn, want Red Dead Redemption 2 staat op de eerste plaats in deze lijst met games waarvan jullie denken dat ze Game of the Year zouden moeten winnen. Red Dead Redemption 2 kwam namelijk, vlak voor Black Friday, op 26 oktober uit.

  Deze game speelt zich af in het Wilde Westen rond 1899 in een prachtige open wereld.. Jij bent een van de leden van de Van der Linde Gang en je bent na een mislukte overval voor alles en iedereen op de vlucht. Alles is tot in de puntjes uitgewerkt. Je kunt jagen, vissen, missies halen of urenlang rondlopen in de grote open wereld van Red Dead Redemption 2.

  Op dit moment kun je de game bij Allyourgames.nl al kopen voor 49,99 euro op de Xbox One en 53,99 euro op de PlayStation 4. In ons Black Friday 2018 Deals overzicht kun je nog meer aanbiedingen vinden voor de games in deze lijst, bijvoorbeeld in combinatie met een console of een andere game.

  Shadow Of The Tomb Raider

  Verkijgbaar vanaf 14 september 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.