Welke game moet volgens jullie Game of the Year 2018 winnen? [poll]

Article
donderdag, 15 november 2018 om 16:56
welke game moet volgens jullie game of the year winnen poll 142128
De nominaties voor de Game Awards zijn bekendgemaakt. De meest felbegeerde prijs is dit jaar weer de prijs voor Game of the Year 2018. Er zijn zes games genomineerd in deze categorie, waaronder Red Dead Redemption 2 en Assassin’s Creed Odyssey.
Maar niet alleen deze twee games zijn genomineerd voor Game of the Year. Ook Monster Hunter: World, Marvel’s Spider-Man en God of War vallen onder de genomineerden. Dan is er nog één vreemde eend in de bijt. Alle games in deze lijst zijn door grote ontwikkelaars gemaakt, maar Celeste is ontwikkeld een kleine indiegame ontwikkelaar, genaamd Matt Makes Games.

Game of the Year 2018

Maar het zou ook kunnen dat jij vindt dat de game die eigenlijk Game of the Year zou moeten winnen niet tussen de genomineerden staat. Daarom hebben we nog een aantal toffe games, die dit jaar zijn uitgekomen, toegevoegd aan de antwoordmogelijkheden. Staat de game waarvan jij vindt dat hij Game of the Year zou moeten winnen er niet tussen? Dan kun je kiezen voor het “anders” antwoord. Welke game moet er volgens jullie vandoor gaan met de Game of the Year award?