Naar welke game kijk jij uit in 2019? - XGN Doe Mee

  De beste wensen van de XGN Doe Mee! Wij hopen dat jullie jaarwisseling fijn verliep en wij staan wederom te popelen om jullie elke week intrigerende vraagstukken voor te leggen, zoals deze week: naar welke game kijk jij uit in 2019? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  Bij de laatste XGN Doe Mee van 2018 waren wij benieuwd welke console volgens jullie het beste jaar had en waarom de PlayStation 4, Xbox One, PC of juist de Nintendo Switch met kop en schouders boven de rest uitstak. We zagen veel consoles voorbijkomen, bijna geen PC trouwens, maar iedereen had het al snel over de vele exclusieve titels die de PlayStation 4 het afgelopen jaar kreeg. Zoals Pim Sel al zegt:

  Pim Sel – Level 1

  Ik als Xbox man moet toch zeggen dat de PlayStation het beste jaar heeft gehad. De exclusives die erop uit zijn gekomen zoals God of war en Spiderman zijn echte pareltjes en baal er ook van dat ik geen PS4 heb hierdoor.

  Met zulke titels had de PlayStation 4 inderdaad een uitstekend jaar en Microsoft en Nintendo dwaalden een beetje achter Sony aan als het op exclusieve titels aankomt. Misschien dat het komende jaar meer grote games gaat brengen voor specifieke consoles, maar het is wederom het standaardriedeltje: afwachten.

  Goed, we beginnen 2019 met een mooie vooruitblik op het komende jaar. Aan het einde van de maand komt Kingdom Hearts 3 uit, terwijl in februari Anthem en Metro Exodus verschijnen. En dan spreken we nog geeneens over Sekiro: Shadows Die Twice, Days Gone, Devil May Cry 5 en nog andere games. Onze vraag is dan ook:

  Naar welke game kijk jij uit in 2019?

  Het bovenstaande rijtje is de reeks aan games die al zijn bevestigd, maar natuurlijk zullen er ook weer verrassingen dit jaar verschijnen. Maar naar welke game kijk jij uit dit jaar? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.