Vergroot je game-collectie nu met deze toffe statues en figurines!

Article
zondag, 06 februari 2022 om 12:00
the witcher geralt heart of stone statue 2f1643904947
Ben je opzoek naar een nieuwe figure, of misschien heb je een statue van je favoriete game gemist? WIj hebben vijf toffe statues en figurines op een rijtje gezet om aan je collectie toe te voegen!
Het jaar staat weer volgepland met grote releases waar we niet op kunnen wachten. Er zullen jaarlijkse games zoals FIFA langskomen en er staan een paar grote projecten voor de deur zoals Horizon Forbidden West. Toch zullen niet alleen de games in de spotlight staan, want er komt naast nieuwe games ook nieuwe merchandise. Zo komt bijvoorbeeld de Collector’s Edition van Horizon Forbidden West ook met een prachtige statue.
Of je nou een release in het verleden gemist hebt, er destijds geen geld voor had of een nieuwe pre-order op het oog hebt, dit zijn vijf statues die zeker het overwegen waard zijn.

The Witcher 3 Wild Hunt Figurine: Geralt Heart of Stone

Geralt of Rivia heeft door de jaren heen de harten van velen gamers veroverd en The Witcher 3: Wild Hunt was dan ook een gigantisch succes. Een jaar na de release van de game heeft Dark Horse haar eerste Geralt statue uitgebracht. Na een goede ontvangst en veel vraag van de community is de statue uigegroeid tot een hele collectie aan figurines van karakters uit de reeks. De 'Heart of Stone' statue is gebaseerd op de DLC uitbreiding Heart of Stone voor The Witcher 3 Wild Hunt. Opmerkelijk aan de statue is dat er twee verwisselbare hoofden zijn. Aan de ene kant hebben we de Geralt met een baard, maar je kan ook voor een gladgeschoren versie van de Witcher gaan.
last of us ellie with bowf1643905178

Last of Us Part 2: Ellie

De meeste gamers zullen wel bekend zijn met The Last of Us-games van Naughty Dog. De PlayStation exclusive volgt in het tweede deel het personage Ellie, die je in het eerste deel nog moest beschermen. Dat is nu alleen niet meer nodig, want Ellie is in The Last of Us: Part 2 groot geworden en kan haar mannetje staan. Met haar boog in aanslag om zo min mogelijk geluid te maken, maar tegelijkertijd klaar om jouw huis te controleren op Clickers, is deze statue een must have voor fans van het tweede deel. De statue is ontworpen door Naughty Dog en gemaakt door Gentle Giant Studios.
halo infinite master chief grappleshot statuef1641557268

Halo Infinite: Master Chief Grappleshot Statue

Hoewel de Halo franchise ons al bezighoudt sinds het eerste deel in 2001, had Halo Infinite de meest succesvolle lancering van de gehele reeks. De game heeft namelijk meer dan 20 miljoen spelers aangetrokken sinds lancering. En hoe kan je zo'n succesvolle launch nou beter vieren dan met een statue van Master Chief himself?
Of je nou pas bent ingestapt bij Halo Infinite of de gamereeks al volgt sinds Halo: Combat Evolved, veel veiliger dan met een statue van de bekende supersoldaat ga je je waarschijnlijk niet voelen. Twijfel je nou nog of de Spartaan wel bij je past, dan kan je er nog even over nadenken, want de statue is pas verkrijgbaar vanaf 30 juni later dit jaar.
pokemon deluxe mewtwo statuef1643905724

Pokemon: Deluxe Mewtwo Statue

Met de recente release van Pokémon Legends Arceus mag een figurine van één van de Pokémon natuurlijk niet ontbreken. Veel Pokémon-fans zijn bovendien trouw aan de franchise, met de nodige merchandise die al over de toonbank is gegaan door de jaren heen. Mocht je een plekje over hebben in je huis of kamer, dan hebben we nog wel een mooi idee om dat plekje op te vullen.
De deluxe Mewtwo statue is namelijk anders dan de meeste Pokémon statues. De legendarische Pokémon is namelijk afgebeeld met 'psychic blast'-lichteffecten. Met een kleine knop onderaan pulseert de 'physic blast' van Mewtwo. Hoewel de statue een hogere prijs heeft, is het absoluut een blikkenvanger voor je collectie.
assassins creed edward kenway bustf1643905970

Assassin’s Creed Bust: Edward Kenway

Om het lijstje af te maken hebben we een statue van een franchise waar iedereen wel een keer van gehoord heeft: Assassin’s Creed. Van het verhaal van Altair tot Eivor, er zijn veel verschillende verhalen en werelden getoond in de Assassin’s Creed-franchise. Een deel dat het erg goed deed was Assassin’s Creed Black Flag. De game die in 2013 uitkwam vertelde een verhaal over het piratenleven van Edward Kenway, die eigenlijk per ongeluk in de oorlog tussen de Assassins en Templars terecht kwam.
Nu is het al even geleden dat de game uitkwam, maar dat wil niet betekenen dat je Edward hoeft te vergeten. Volgens velen is Black Flag namelijk nog steeds de beste Assassin's Creed game ooit gemaakt! En met deze Limited Edition Bust, waarvan er maar 8000 exemplaren zijn gemaakt, zal het succes van de bekende piraat vereeuwigd worden.
Is er een statue of figure waar jij naar uitkijkt, of heb je door de jaren heen een bijzondere statue gekocht? Laat het ons weten in de comments!