Hoe kan je als Ziggo klant van ESPN voordeel gebruik maken?

Article
zondag, 06 februari 2022 om 11:00
ziggof1677671421
Onlangs is het hoofdkanaal van de betaalzender ESPN toegevoegd aan de kanalen die horen binnen het standaard pakket van Ziggo. Als klant van Ziggo hoef je dus niet meer extra voor de ESPN zender te betalen. Maar hoe zorg je er eigenlijk voor dat je gratis naar ESPN kan kijken?
Dankzij een deal die Ziggo heeft gemaakt met ESPN is het nu mogelijk om het hoofdkanaal van ESPN via Ziggo gratis te bekijken. Dit compenseert een beetje voor het verlies van de uitzendrechten van de Formule 1. Op de zender zullen namelijk verschillende sportwedstrijden live worden uitgezonden. Dit betekent dat het sportaanbod van Ziggo weer wat groter is.

Wat kan je met ESPN?

ESPN is vanaf nu inbegrepen in het TV Start en TV Standaard abonnement. De zender is te vinden op kanaal 421. Op de zender zullen verschillende voetbalwedstrijden worden uitgezonden uit bijvoorbeeld de UEFA Europa League, UEFA Conference League en TOTO KNVB Beker.
Er zullen niet alleen voetbalwedstrijden te zien zijn. Er worden namelijk ook Amerikaanse sportcompetities live uitgezonden. Dit zijn grote competities van onder andere de NFL en MLB. Daarnaast zullen er verschillende praatprogramma´s over voetbal en andere sporten te zien zijn met het laatste nieuws op het gebied van sport. De zender is er dus echt voor de sportliefhebbers.

ESPN en ESPN Compleet

ESPN bestaat niet uit maar een zender. Er zijn in totaal vier zenders, maar drie van de zenders zullen helaas niet gratis worden. Wel kan je als Ziggo klant het ESPN compleet abonnement afsluiten. Dan krijg je namelijk wel toegang tot alle zenders van ESPN.
Op de drie andere zenders waar je toegang tot krijgt zullen er nog meer wedstrijden worden uitgezonden. Op de zenders zullen bijvoorbeeld alle Eredivisiewedstrijden en alle rondes uit de TOTO KNVB Beker worden uitgezonden.

Wat zijn de voordelen van ESPN Compleet?

Wedstrijden die ESPN uitzend worden verspreid over de vier zenders. Het is mogelijk dat je een wedstrijd niet zal kunnen kijken omdat deze niet wordt uitgezonden op het hoofdkanaal. Daarom is het handig om toegang te hebben tot alle kanalen. Met een ESPN Compleet abonnement kan je ook gratis van ESPN Watch gebruik maken. Zo kan je live wedstrijden kijken op je telefoon of tablet. Zo hoef je niet per se voor de TV te zitten.
tv kijkenf1629275165

Hoe maak je gebruik van ESPN en ESPN Compleet?

Voor het kunnen kijken naar het hoofdkanaal hoef je eigenlijk niets extra´s te doen. Als je een TV Start of TV Standaard abonnement hebt hoef je alleen maar naar kanaal 421 te gaan om te kijken. De zender zou automatisch moeten werken. Het kanaal is ook beschikbaar via de Ziggo GO app. Dan kan je via je tablet of mobiel naar het kanaal kijken.
Als je ook de andere ESPN zenders er bij wil moet je het abonnement afsluiten die door Ziggo wordt aangeboden. Dit abonnement kan je afsluiten via de site van Ziggo. Klanten die dit doen krijgen de eerste zes maanden 50% korting op het abonnement.
Wanneer je het abonnement hebt, dan zullen de zenders gebruik maken van kanaal 422, 423 en 424. Je kan zo makkelijk tussen de ESPN zenders wisselen. Het abonnement is ieder moment opzegbaar. Je kan dan met korting er achter komen of het abonnement iets voor jou is of niet.

Populair Nieuws