Welke game heeft de beste multiplayer? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 28 maart 2015 om 15:00
xgn google image
Naar alle waarschijnlijkheid begeef jij je dit weekend in de wereld van een game, waarin multiplayer een prominente rol speelt. De XGN Doe Mee gaat ook over het aspect van multiplayer en welke game nu de beste heeft. Ook een korte terugblik op de favoriete Halo-game. Welkom bij de XGN Doe Mee!
Vorige keer vroegen wij wat nou jouw favoriete Halo-titel is. Het is een mogelijkheid dat Halo niet erg geliefd is bij de XGN'ers, of we zaten juist allemaal te wachten op het nieuws wat afgelopen maandag bekend werd gemaakt - een soort podcast over Master Chief. Het kiezen van de gehele Master Chief Collection is een slimme thijsknvb, maar we zochten naar één titel die je helemaal kapot had gespeeld. Zoals Maikel26 dus zegt:
Kort en duidelijk. Want meestal is de kwaliteit van de Halo-titel afhankelijk van de verslavende multiplayer en hoeveel potjes jij daarin hebt voltooid. De XGN Doe Mee is trouwens zwaar fan van de Halo 2 multiplayer, iets wat toentertijd vooral te maken had met plaatselijke LAN-partijtjes en vooral veel geschreeuw en gelach.
Genoeg geleefd in het verleden, terug naar de toekomst! We blijven bij het aspect waar we het net over hadden, namelijk multiplayer. Want dat het tegen elkaar spelen via het internet een grote rol speelt in gaming is zacht uitgedrukt; sommige games bevatten namelijk alleen multiplayer of worden alleen gekocht vanwege de multiplayer. Onze stelling heeft dus hiermee te maken en is:

Welke game heeft de beste multiplayer?

Want ja, welke game heeft nu eigenlijk de beste multiplayer? We hebben het hier over één specifieke game, niet een complete franchise. Call of Duty, Medal of Honor of misschien zelfs Battlefield; de XGN Doe Mee heeft een slordige 1500 uur in Battlefield 2 zitten. We zeggen het maar eventjes.
Maar onze mening doet er op dit moment niet toe, het gaat om JOUW mening! Dus laat ons weten welke game, zo specifiek mogelijk als het kan, DE beste multiplayer heeft. Als je dan ook nog even uitlegt WAAROM die titel zo onvoorstelbaar tof, dan zijn wij helemaal blij. En als je een reactie hebt gegeven, mag je weer verder met schieten in zo'n multiplayergame. Veel plezier verder en tot volgende week!