De beste 5 Samsung Galaxy S8 geruchten

Article
vrijdag, 24 maart 2017 om 14:05
xgn google image
De afgelopen tijd zijn er meerdere veelbelovende Samsung Galaxy S8 geruchten en nieuwsberichten uitgekomen. De verwachtingen van het vlaggenschip van Samsung zijn hoog gespannen na het debacle van de Note 7 afgelopen jaar. Samsung moet echt alles uit de kast halen om het vertrouwen in haar high-end smartphones onder de consument terug te winnen.
De Galaxy S8 wordt op woensdag 29 maart officieel aangekondigd door Samsung. Hopelijk worden tijdens deze aankondiging de grootste en leukste Galaxy S8 geruchten waargemaakt, hieronder hebben we de beste 5 Samsung Galaxy S8 geruchten op een rijtje gezet.

5. Samsung koopt de rechten op voor de term ‘Infinity Display’

Volgens geruchten op Trustedreviews krijgt de Samsung Galaxy S8 een nieuw soort scherm. Infinity Display is een duidelijke naam voor een scherm dat nagenoeg heel de voorkant van het scherm opvult en over de zijkanten afloopt. Zo krijgt waarschijnlijk de Samsung Galaxy S8 een scherm dat vergelijkbaar is met dat van de Samsung Galaxy S7 Edge.
Daarnaast zal de term Infinity Display niets zeggen over het Quad-HD super AMOLED scherm dat gebruikt zal worden in de Samsung Galaxy S8. Dit scherm zal dezelfde resolutie hebben als de Galaxy S7.

4. Drie verschillende kleuren en de verwachte prijs

De Samsung Galaxy S8 en S8 Plus zullen mogelijk in Nederland beschikbaar worden in drie verschillende kleuren volgens Evan Blass, mobile reporter voor Venturebeat. Het gaat hierbij om de kleuren zwart, grijs en violet. Hiermee neemt Samsung afscheid van de Galaxy S7 kleuren zoals wit en koraalblauw. Nu wordt violet de alternatieve kleuroptie voor de nieuwe smartphone.
Ook zal de nieuwe Galaxy S8 smartphone meer kosten bij lancering dan de Galaxy S7 en S7 Edge. De verwachte prijs voor de Europese markt is 799 euro voor de normale S8 en 899 euro voor de S8 Plus variant.

3. Wegvallen van de vingerafdrukscanner onder het scherm

Door ontwikkelproblemen bij de productiepartner Synaptics van Samsung zal de nieuwe Galaxy S8 Smartphone geen vingerafdrukscanner onder het scherm bevatten. Dit komt doordat Synaptics de deadline gemist heeft om deze technologie volledig en goed te ontwikkelen.
Dit was een van de meest verwachte functies in de nieuwe S8 smartphone, die nu wegvalt zodat de productie van de S8 tijdig kan beginnen. De verwachting wordt dat Samsung een alternatief hierop gaat aankondigen op 29 maart waarbij de vingerafdrukscanner niet op de voorkant zit, maar op de achterkant.

2. Stemherkenning via Bixby

Samsung is van plan om een volledige AI assistent op de S8 te integreren, waarbij de software tot meer in staat is als de stemherkenningsoftware van haar Amazon’s Echo, Google’s Assistant en Apple’s Siri.
De software van Samsung wordt Bixby genoemd volgens The Next Web en is inmiddels al officieel aangekondigd door Samsung. De assistent wordt uitgevoerd in twee varianten: de mannelijke- en de vrouwelijke variant. Bixby is in staat om alle native apps van Samsung te beheren op de Samsung Galaxy S8 en kan bepaalde diensten van derde partijen beheren.
Tevens kan Bixby gebruikt worden in combinatie met de camera’s van de S8. Zo kun je documenten digitaal scannen en producten online opzoeken door er foto’s van te maken. Hierdoor kun je sneller en makkelijker online producten aanschaffen.
Ook zal Bixby zeven of acht talen verstaan en spreken, zodat de software toegankelijker wordt voor een grotere groep consumenten. Tevens kan Bixby gebruikt worden om andere slimme apparaten van Samsung te beheren zoals wasmachines, koelkasten en smartwatches.

1. Betalen door middel van gezichtsherkenning

Samsung is van plan om de Galaxy S8 uit te rusten met speciale gezichtsherkenningsoftware aldus Bloomberg, die het mogelijk maakt betalingen uit te voeren met je gezicht. Deze technologie zal na de release toegevoegd worden aan de Galaxy S8.
Dit zorgt ervoor dat de smartphone meer veiligheidsopties heeft dan haar grootste concurrent, de iPhone van Apple. De andere veiligheidsopties zijn een vingerafdrukscanner en een irisscanner. Door deze beveiligingsmaatregelen te combineren wordt Samsung Pay de veiligste methode om betalingen uit te voeren op de Samsung Galaxy S8.
Zo kun je niet alleen je smartphone openen met gezichtsherkenning, maar ook financiële betalingen via bank apps verifiëren. Zo blijft Samsung een stapje voor op haar concurrenten Apple en Huawei op dit gebied.

Populair Nieuws