Forza Horizon 4 Lego Speed Champions DLC features - Blokjes op wielen! (gespeeld tijdens E3)

  Forza Horizon 4 is er al even en er is al een hele berg content voor de toffe racegame uit. Geen van die DLC komt in de buurt van wat de Scandinavische blokjes de game brengen. Wij geven je drie toffe Forza Horizon 4 LEGO Speed Champions DLC features.

  3. Een blokje om

  Laten we maar met de meest duidelijke feature beginnen: racen met blokjes. LEGO Speed Champions laat je namelijk achter het stuur kruipen van LEGO-bolides zoals een mini of een McLaren met je eigen LEGO-karakter. Vervolgens kun je in de DLC net zo racen als in Forza Horizon 4.

  Wij speelden in onze gameplaydemo de intro van de content en deze is exact hetzelfde van opzet als in de originele game. We scheurden onder het genot van upbeat-muziek over de wegen in beboste gebieden, de stad en offroad door verschillende omgevingen. Het gevoel was goed en geen moment deed deze ervaring ons denken aan LEGO Racers.

  2. Een hele nieuwe wereld

  Waar de gameplaydemo en dus de intro van de content ons het stuur gaf van onze eigen LEGO McLaren, was midden in een race. Met dik 120 km per uur op het plastic wegdek kregen wij een stuurtje in onze handen gedrukt. Gas erop en knallen maar dus, net als in het begin van het originele Forza Horizon 4 festivalseizoen. We scheurden over de weg en wisselden onderweg snel van wagen naar een Mini die was beter was in het zand. Uiteindelijk na een heleboel plastic verbranden arriveerden we als eerste op one eindbestemming in de DLC voor Horizon 4: het Horizon festival. Alleen was dit niet het festival dat we kenden, maar een LEGO-variant ervan!

  Sterker nog, de hele wereld in de Forza Horizon 4 LEGO Speed Champions DLC is gemaakt van de bekende Scandinavische blokjes. De bomen bestaan uit blokjes, de wegen zijn met blokjes gemaakt, hekjes en borden naast de weg zijn blokje voor blokje, gebouwd. Het is veelbelovend. Zeker als je bedenkt dat dit een complete wereld is die 'even' als DLC naar de game gebracht is. Als dit een alleenstaande LEGO Forza game was geweest, hadden wij het ook geloofd.

  1. Gekke LEGO humor meegekomen

  De laatste van de drie Forza Horizon 4 Lego Speed Champions DLC features is er een die niet mag ontbreken in een LEGO game: gekke humor. Gelukkig barst de Forza Horizon 4 content hiervan. De intro begint al met enkele flauwe en hilarische momenten die wij niet allemaal gaan spoilen, maar wij hebben een paar keer hardop gelache. Tijdens het racen zelf, wat overigens bijzonder goed uitgewerkt was, gebeurde er veel bizarre, maar ook toffe dingen.

  Zo zagen we een tof element uit Horizon 4 voorbij komen in de vorm van wagens die ineens over ons parcours vlogen. Dit werd snel opgevolgd door bizarre dingen die alleen in een LEGO game passen: een spookbos vol LEGO-spoken, dinosaurussen en zelfs een vliegende schotel die koeien aan het ontvoeren was. Het is slechts het topje, van de ijsberg.

  Forza Horizon 4 LEGO Speed Champions DLC features - belooft veel raceplezier

  Dit zijn de drie LEGO Speed Champions DLC features die we jullie niet konden onthouden. De content zal nog veel meer toffe features naar de game brengen, maar die mag je zelf gaan ontdekken zodra de DLC er is.

  Vanaf 13 juni kun je met de DLC aan de slag. Volg onze avonturen in LA via onze blogs en op sociale media. Voor al het E3 nieuws kun je terecht op onze E3 pagina.

  Forza Horizon 4

  Verkijgbaar vanaf 2 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.