Square Enix E3 2019 persconferentie - Bekijk hier de stream!

  We zijn over de helft! We hebben nog maar twee grote E3 presentaties te gaan en Square Enix is daarvan de eerste. Degenen van jullie die ervoor opgebleven zijn (of hun wekker hebben gezet) kunnen hier vanaf 3.00 uur vannacht de Square Enix E3 2019 persconferentie live volgen!

  Square Enix

  Zoals altijd hebben we hierboven een YouTube stream en onderaan de pagina een Twitch stream. Zo hoef je in ieder geval niks te missen.

  Wat is er tijdens de Square Enix E3 2019 persconferentie te zien?

  Square Enix heeft dit jaar een aantal titels die we zouden kunnen zien. Hoewel de Final Fantasy VII Remake al een E3 trailer heeft zou het ons niet verbazen als we de game weer zien tijdens de persconferentie. Daarnaast verwachten we te horen van Marvel’s Avengers en Outriders.

  Verder houden we rekening met de mogelijkheid dat de Kingdom Hearts III DLC verder uit de doeken wordt gedaan. Natuurlijk is het ook mogelijk dat er onaangekondigde games vertoond worden. Er is in ieder geval reden genoeg om in ieder geval in de gaten te houden wat er tijdens deze persconferentie gebeurt.

  Natuurlijk kun je in de reacties hieronder laten weten wat je van de persconferentie vindt, vond, of verwacht. Zijn Outriders en Marvel’s Avengers genoeg reden om te kijken, of hoop je op iets anders? We horen het graag!

  Kingdom Hearts III

  Verkijgbaar vanaf 29 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.