De 5 tofste Fortnite video's - Druk op play en geniet

Article
maandag, 26 februari 2018 om 15:50
xgn google image
Dat Fortnite populair is valt niet over te twisten, kijk alleen al naar de hoeveelheid mensen die naar Fortnite video's kijkt op YouTube. Nu zijn deze video's ook nog eens enorm vet om naar te kijken. Dit zijn de meest epische Fortnite video's!

5. Met 100 man naar Tilted Towers

Tilted Towers is de favoriete plek waar jullie naartoe gaan in Fortnite, dat bleek uit de poll van 15 februari. In deze epische Fortnite video kunnen we zien hoe 100 mensen tegelijk gebruikmaken van al het geschut dat er te vinden val tussen alle gebouwen.
Je zal dan ook gelijk opmerken dat veel spelers het niet lang uithouden. Dit is een van de vijf epische Fortnite video's, vanuit het oog van Vikkstar123. En laten we met z'n allen even vooral kijken en leren van hoe goed deze man is in het spelletje!
126897

4. 42 kills in een potje

Ook op de vierde plek staat een video van Vikkstar123. Dat dit een van de betere Fortnite spelers op YouTube is werd met de vorige video wel bewezen. Maar ook in de volgende video kunnen we weer genieten van een hoog staaltje Fortnite samen met zijn team.
Met twee andere mensen vormt de YouTuber een squad en samen hebben ze 42 mensen vermoord. Een enorm hoog aantal. Je ziet dus wel dat je deze mensen beter kunt vermijden als je ze tegen mocht komen in een potje.
126898

3. Een potje winnen zonder wapens

Een potje winnen zonder wapens, zo'n video verdient hoe dan ook een plaatsje in het lijstje van toffe Fortnite video's. Want hoe doe je zoiets? Nou, laat dat maar over aan de al eerder genoemde YouTuber Vikkstar. Ongelooflijk dat zoiets is gelukt!
Als je de video bekijkt dan zul je ook wel meteen iets opmerken. Het is heel erg belangrijk om je goed te verstoppen en zo min mogelijk aandacht van de tegenstanders te trekken.
126899 1

2. Zielig moment

Als je dacht dat een gebeurtenis in Fortnite je niet kon raken dan heb je deze video waarschijnlijk nog nooit gezien. Want het bovenstaande filmpje is een must see voor iedereen, of je nou een fanatieke Fortnite speler bent of niet!
We willen er natuurlijk niet teveel over verklappen, want je moet je eigenlijk laten verrassen. Maar in dit filmpje zie je hoe twee tegenstanders goed met elkaar omgaan en beginnen met dansen. Maar dan...
126900

1. 1-op-1 gevecht met bouwsnelheid

Op de nummer één van vetste Fortnite video's staat dit 1-op-1 gevecht van TSM Myth. De professionele gamer was bezig met een portje Fortnite toen hij ineens oog in oog stond met iemand die hem een flinke knal met zijn shotgun gaf.
Met weinig levens besloot TSM Myth om te gaan bouwen. En hoe, wat een enorme snelheid. De professional die ook bezig is met streamen en YouTube heeft een nieuwe betekenis aan de termen snelheid en hand-oog coördinatie gegeven.

Toffe Fortnite video's

Dit zijn vijf toffe Fortnite video's, maar we hebben nog meer te bieden dan alleen deze video's! Zo vroegen we vorige week aan iedereen wat jullie favoriete plek op de Fortnite map is.

Populair Nieuws