Zo haal je de Fortnite Season 5 Week 5 Challenges

  Een nieuwe week betekent ook weer nieuwe Challenges voor Fortnite. De Week 4 Challenges lopen bijna af en je kan aan de slag met een nieuwe reeks opdrachten. Zo haal jij de Fortnite Season 5 Week 5 Challenges!

  Deze week kan je vanaf donderdag 9 augustus weer aan de slag met een reeks nieuwe wekelijkse Challenges in Fortnite. Zoals altijd zijn de Challenges opgedeeld in twee verschillende delen. Gratis uitdagingen en uitdagingen voor eigenaren van de nieuwe Battle Pass. Hieronder leggen we uit wat je precies moet doen voor de Week 5 Challenges.

  Fortnite Season 5 Week 5 Challenges - Gratis Challenges

  Epic Games heeft voor Week 5 een drietal aan gratis challenges die voor alle spelers te behalen zijn. Ze zijn niet ontzettend moeilijk, dus gebruik deze week om flink wat sterren te scoren. De Challenges zijn als volgt:

  • Vind 7 chests in Junk Junction (5 sterren). Je kan het gebied Junk Junction vinden ten noorden van Haunted Hills op de co√∂rdinaten B1-B2. Tussen de schroothoop zijn verrassend veel schatkisten te vinden, dus het is niet moeilijk om deze Challenge te halen. Je vindt de schatkisten doorgaans bovenop een aantal auto's, in en op het middelste gebouw en in het westen naast de grote kraan.
  • Gebruik 3 Rift Portals (5 sterren). Ook deze challenge is niet zo moeilijk. Rondom de map liggen verschillende Rift Portals verspreid en voor deze challenge hoef je er alleen maar in te springen. Je vindt de portals onder andere bij Durr Burger (Greasy Grove), Paradise Palms en het Motel (Anarchy Acres).
  • Versla 3 vijanden (10 sterren). Het maakt niet uit waar je dit doet, dus je zou aan het begin van een match naar een populair gebied kunnen lopen en daar snel 1 of 2 kills scoren. Of natuurlijk lekker campen tot je iemand uit kan schakelen.

  Battle Pass Challenges

  Mocht je eigenaar zijn van de Battle Pass, dan kan je aan de slag met deze Challenges:

  • Deel 300 schade aan andere spelers met een Clinger, Stink Bomb of Grenade (5 sterren). Dit klinkt misschien intimiderend, maar het is niet zo heel moeilijk. Voor deze Challenge kan je het beste de Stink Bomb of Grenade gebruiken in een squads match. Dit komt omdat de explosieradius groot is en je een grotere kans hebt om iemand te raken.
  • Haal 5 hole-in-ones vanaf verschillende Tees (5 sterren). Voor je deze Challenge kan halen, moet je eerst de Golf Ball Emote hebben. Ga vervolgens naar Lazy Links en gebruik de emote om bij vijf verschillende holes de bal erin te slaan. Het duurt even voor je dit door hebt, dus doe het rustig aan en neem de tijd.
  • Volg de schartkaart uit Greasy Grove (10 sterren). Op het moment van schrijven is het niet bekend waar de schatkaart zich bevindt.
  • Versla 3 vijanden in Shifty Shafts (10 sterren). Hetzelfde advies geldt als bij de gratis Challenge. Probeer te landen, zo snel mogelijk een wapen te vinden en ga op zoek naar een tegenstander. Succes!

  Onlangs is Fortnite gestart met het vijfde seizoen. Voor zo'n nieuw seizoen komt er altijd een update en de servers zijn vaak offline. Hoe komt dat eigenlijk? Wij hebben een aantal redenen waarom de Fortnite servers zo vaak offline zijn.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.