Wat is jouw favoriet: Fortnite of PUBG? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 24 maart 2018 om 15:00
xgn google image
De XGN Doe Mee gooit olie op het vuur van de discussie rondom Fortnite of PlayerUnknown's Battlegrounds. En jullie mogen je daar ook nog mee inmengen. Welkom bij de XGN Doe Mee!
Het is alweer een weekje geleden dat wij vroegen wat jullie verwachten van Shadow of the Tomb Raider. De nieuwste game waarin Lara Croft weer springt, rent, glijdt, schiet en wat nog meer niet komt dit jaar uit en zal de derde game zijn sinds de reboot van een paar jaar terug. Dat de titel een avontuur belooft, is natuurlijk logisch en johanneslol verwacht dit ervan:
Natuurlijk is er al een standaard neergezet voor mevrouw Croft en haar avontuurlijke perikelen, dus geheel vernieuwend zal Shadow of the Tomb Raider waarschijnlijk niet zijn. Maar dat hoeft natuurlijk niet slecht te zijn, want als een formule goed werkt, dan kan een bedrijf daar mooi op voortborduren. En naar die grafische pracht en praal van Tomb Raider is de XGN Doe Mee ook wel enigszins benieuwd; kan het nog beter?
Goed, de intentie van de XGN Doe Mee was om jullie bevindingen van Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom te bevragen, maar die game is pas één dag uit; dan wordt het al wat lastig. Daarom kijkt de Doe Mee naar twee andere titels die de afgelopen tijd veelal in het nieuws zijn en vooral erg veel worden gespeeld:

Wat is jouw favoriet: Fortnite of PUBG?

Beide games maken gebruik van hetzelfde principe, maar het lijkt dat Fortnite toch een stuk populairder is. Schrijf Player Unknown’s Battlegrounds echter niet af, er zijn nog meer dan genoeg gamers die dit spel spelen. Maar van die twee: wat is nou jouw favoriet? Heb je überhaupt een favoriet of zijn de twee games niks voor jou?
Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM dat jouw favoriet is. Zien we jullie volgende week in het laatste weekend van maart weer terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!