Naar welke plek op de Fortnite map ga jij het liefst naartoe? [poll]

Article
donderdag, 15 februari 2018 om 16:16
xgn google image
Battle Royal games zijn hot, dat blijkt wel uit de verkoopcijfers van PUBG en het aantal actieve spelers op Fortnite. Vandaag gaan we het dan ook hebben over de laatstgenoemde game, want naar welke plek op de Fortnite map ga jij het liefst naartoe zodra je uit de lucht springt?
Het is iets waar jij een hevige discussie met jezelf of met je teamgenoten over moet voeren: waar gaan we naartoe als we straks uit de grote luchtballon bus springen? Je bent eigenlijk al te laat als je het pas bespreekt wanneer je naar beneden springt.
Maar dat maakt verder niet uit, want als je Fortnite al vaker hebt gespeeld dan weet je ondertussen wel welke plekken op de map je goed of niet goed liggen. De een heeft goede ervaringen met de Wailing Woods en de ander weer met Loot Lake.

Naar welke plek ga jij op de Fortnite map?

Dat is dus de vraag van deze week! Naar welke plek op de Fortnite map ga jij het liefst naartoe zodra je uit de lucht springt? Hieronder hebben we elke plek met een naam, achttien in totaal, voor je neergezet. Kiezen maar!
Benieuwd naar de uitslag van de poll van vorige week? Daarin werd duidelijk wat jullie de tofste Shadow of the Colossus vijand vinden.