Fortnite komeet - 1 april grap of een serieus iets?

  Er is een Fortnite komeet gespot in de Battle Royale map. Veel spelers dachten dat deze komeet een 1 april grap was, maar de komeet zwerft nog steeds met een alles verwoestende blik boven onze geliefde steden en dorpen.

  1 april is voorbij!

  1 april, de dag dat kikkers een nieuw onderkomen vinden in andermans billen. Een dag waarbij veel ontwikkelaars geintjes bij hun spelers proberen uit te halen. Ook Epic Games, maker van Fortnite, leek zich te branden aan de hete vuren van 1 april.

  Dit deed het met een komeet, de woeste bol vloog al even boven de lucht en spelers speculeerden over een grap. Het begint er alleen steeds meer op te lijken dat Epic Games andere plannen heeft met de komeet dan een grapje. De geruchtenmolen draait op volle toeren.

  Tilted Towers weg?!

  Eén van de meest voorkomende en meest voor de hand liggende geruchten is die over Tilted Towers. Mensen denken dat de komeet zijn zinnen heeft gezet op het meest populaire plekje op de map: Tilted Towers.

  Geen al te gekke gedachte, Tilted Towers trekt elk potje namelijk de meeste bezoekers en het aantal mensen dat op die plek terug is gestuurd naar het hoofdmenu is enorm. Misschien dat Epic Games daarom Tilted Towers een andere look wil geven, of zelfs helemaal weg wil vagen en er een andere plek voor in de plaats wil doen.

  Nieuwe plekken op de map

  Een andere theorie is een beetje hetzelfde als de vorige over Tilted Towers, maar net iets anders. Epic Games heeft namelijk een keer aangegeven dat het wel een nieuwe map zou willen maken, maar dat het bedrijf vooral de ambitie heeft om de huidige map steeds van updates te voorzien.

  Hierdoor denken mensen dat de Fortnite komeet wel op Tilted Towers zal landen, maar een groter gebied zal aanpakken dan alleen de stad. Wellicht dat we dus binnenkort met een groot nieuw deel aan de slag kunnen.

  Aliens?

  Seizoen 3 is begonnen in Fortnite en de thema is ruimte. Als je daarbij alle elementen optelt kom je op een heel makkelijk rekensommetje uit. Fortnite komeet + allerlei telescopen + thema ruimte, het lijkt in ieder geval op iets buitenaards.

  Daarnaast denken mensen dat de komeet het einde van seizoen 3 betekent en we ons kunnen opmaken voor iets als aliens of een nieuwe soort map waarbij zwaartekracht een grote rol speelt.

  Trillende controllers

  Degenen die de afgelopen dagen aan de slag zijn geweest met een potje Fortnite zullen hebben gemerkt dat hun controller zich anders gedraagt dan eerder het geval was. Op willekeurige momenten begint de controller namelijk te trillen, spelers denken dat dit te maken heeft met de aankomende komeet.

  Eén iemand heeft het willekeurige getril van zijn controller zelfs vertaald naar Morsecode. Hier kwam de combinatie 'SOS D 5 418' uit. SOS is een noodsignaal, D5 is het vakje van Tilted Towers en 418 zou staan voor 18 april. Een interessante theorie die wel eens waar zou kunnen zijn.

  Epic Games heeft zelf aangegeven dat het hier om een bug gaat, maar veel mensen geloven daar niks van en geloven dat de makers het exprtes in de game hebben gestopt.

  De Fortnite komeet theorieën

  De verschillende theorieën over de Fortnite komeet staan hierboven onder elkaar en het kan haast niet anders dan dat er daadwerkelijk iets gaat gebeuren binnenkort. Het lijkt er in ieder geval heel erg op dat Tilted Towers in de problemen zit. Het is al 1 april geweest, dus een grap lijkt het zeker niet!

  Mocht je nou beter willen worden in de game, bekijk dan eens deze drie Fortnite tips!

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.