De beste Far Cry 5 perks - Deze heb je sowieso nodig in Hope County!

Article
dinsdag, 03 april 2018 om 17:25
xgn google image
Hope County, een provincie met prachtige bossen, pittoreske dorpjes, hoge bergen en een alles verwoestende sekte die het liefst iedereen aan het kruis nagelt. Bah! Gelukkig kun jij deze sekte in Far Cry 5 verslaan, maar dat kun je het beste doen met deze Far Cry 5 perks. Deze heb je dan ook geheid nodig in de strijd om vrijheid!

7. Koning van de jungle - 6 punten

Je wil je natuurlijk het liefst zien als de koning van heel Hope County, maar de koning van de jungle rolt ook erg lekker over de tong. Je kunt jezelf deze titel uitreiken met de gelijknamige perk, die je veiliger door de bossen van Hope County laat sluipen.
Dit komt omdat de roofdieren, behalve Judges, in de provincie zich niet meer voor de volle 100% zullen focussen op jou. Dus als er een Peggie (bijnaam voor leden van de sekte Project at Eden's Gate) bij je in de buurt is, dan zullen dieren een voorkeur hebben voor het vlees van zo'n sektelid. Ook doen de beesten minder schade, mochten ze er wel voor kiezen om jou aan te vallen.
129042

6. Autoreparatie - 6 punten

Deze perk kost je net als de vorige perk zes punten maar verschilt in elk opzicht. De naam spreekt dan ook al voor zich, je kunt auto's repareren op een heel makkelijke manier. Hoe? Je hoeft niks te doen, dat doet het spel vanzelf met deze perk in de gelederen.
Ook al kost het handmatig repareren van je voertuig maar een paar seconden, in Hope County kunnen deze snel wegtikkende seconden van levensbelang zijn. Daarom raden wij het ten zeerste aan om deze perk met beide armen te ontvangen.
129043

5. Slotenmaker - 6 punten

Het lijkt wel alsof elke perk 6 punten kost als je naar de eerste drie Far Cry 5 perks kijkt in dit lijstje. Een best prijzig gebeuren als je het zo bekijkt, maar ook deze perk is het meer dan waard. Met de 'Slotenmaker' perk kun je namelijk kluizen en deuren openen.
Je hoeft dan geen explosies meer uit je tas te halen om vervolgens de sloten te forceren. Wellicht dat je deze vurige manier leuk vindt, maar je kunt deze explosies beter bewaren om de Peggies naar het hiernamaals te sturen.
129044

4. Sluipsprint - 4 punten

Een sluipsprint, het is maar voor weinig mensen weggelegd om zich snel over de grond te verplaatsen terwijl ze gehurkd zijn. Gelukkig kun je dit in Far Cry 5 wel, mits je de 'Sluipsprint' perk aanschaft voor vier punten.
Met deze perk kun je je veel sneller verplaatsen tijdens het hurken. Het sluipen achter de vijand zal dus een stuk rapper gaan waardoor je meer vijanden in een kortere periode de das om kunt doen.
129045

3. Saboteur - 7 punten

Aangekomen bij de top drie van beste Far Cry 5 perks, staat op de derde plek: 'Saboteur'. Deze perk is voor iedereen met een voorliefde voor explosies een hele toffe. Want je kunt een groot aantal auto's hiermee opblazen.
Als je bij de motorkap van een voertuig de X-knop op de Xbox controller (Vierkantje op PlayStation) ingedrukt houdt, dan zal het rijtuig na tien seconden ontploffen. Leuk om de Peggies mee te verrassen als ze even niet staan op te letten.
129049 1

2. Holster - 8 & 9 punten

Tijdens het bevrijden van Hope County ben je aan het begin veroordeeld tot het gebruiken van twee wapens. Een wapen naar keuze en een pistooltje. Met dit geschut zul je de Peggies niet zo snel laten schrikken, maar gelukkig is daar een oplossing voor in de vorm van een perk.
Deze perk kost je 8 euro voor een derde wapen en 9 punten voor een vierde wapen. Je kunt deze twee extra holsters maar al te goed gebruiken, want met twee wapens alleen ga je het niet overleven tegen de sekte van Joseph Seed.
129051

1. Gezondheidsboost - 6, 7, 8 en 9 punten

De verdediging is de beste aanval, zo luidt de regel in menig sportwereldje. Deze regel gaat ook op in Far Cry, want je kunt nog zo veel goede wapens hebben, als je snel dood gaat heb je er niets aan! Daarom komt deze perk maar al te goed van pas.
Het kost je wel een paar punten. 30 in totaal om precies te zijn, maar dan heb je ook wat. Je maximale gezondheid kan namelijk stijgen naar driehonderd procent. Hierdoor zul je met alle andere genoemde perks jezelf tot de redder van Hope County kunnen uitroepen.

De beste Far Cry 5 perks die je kunt halen

Zo, met deze Far Cry 5 perks ga je hoe dan ook de strijd winnen tegen de sekte van Joseph Seed. Althans, het zal je weg naar succes in ieder geval een stuk makkelijker maken! Mocht je nou geen probleem hebben met het kiezen van de juiste perks, maar wel met het verdienen van geld in het spel? Dan helpen wij je een handje!
In onze Far Cry 5 review kreeg de game een 8,8. Het spel van Ubisoft ligt sinds 27 maart in de schappen en is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.