Forge of Empires tips - Schrijf nog sneller geschiedenis!

Article
zondag, 01 april 2018 om 10:30
xgn google image
Met onze Forge of Empires tips kun jij er nog sneller voor zorgen dat jouw stad het heden voorbij streeft! Via deze tips voor het strategiespel van InnoGames krijg je als speler net dat streepje voor. Op naar de toekomst!

Tijdperken en ontwikkeling

Forge of Empires is ontzettend groot. Als browser-gebaseerde game gooide het spel al hoge ogen, maar het spel is ook al meer dan tien miljoen keer geïnstalleerd op het mobiele platform. Momenteel zijn er 50 miljoen geregistreerde gebruikers. Als je nog een beetje onbekend bent met het spel dan kan het erg ingewikkeld zijn. Daarom hebben wij een paar Forge of Empires tips verzameld om ervoor te zorgen dat je net wat makkelijker je stad ontwikkelt.
Grootse Gebouwen zijn bijvoorbeeld een belangrijk onderdeel van Forge of Empires. Deze gebouwen zijn gebaseerd op historische gebouwen uit het echte leven en kunnen door de speler gebouwd worden wanneer hij of zij beschikt over de blauwdrukken van een gebouw. Deze Grootse Gebouwen zorgen ervoor dat jij en je stad sneller groeien!
Per tijdperk zijn er twee Grootse Gebouwen. Let goed op wanneer deze grote gebouwen een volgend niveau beginnen te naderen en zorg ervoor dat je genoeg forgepunten opzij hebt gelegd voor een upgrade.
128303

Plan vooruit

Als klaar bent om een nieuw tijdperk in te gaan, plan dan vooruit en zorg ervoor dat je de plannen die je nodig hebt sneller krijgt. Bespaar een paar forgepunten om de militaire technologieën te krijgen die je nodig hebt, zodra je de overstap naar een nieuw tijdperk hebt gemaakt.
Verspil je tijd ook niet met Grootste Gebouwen die je uiteindelijk zal verwijderen, zoals bijvoorbeeld het Colosseum, de Hagia Sophia en de Toren van Babel. Wanneer je het meest geavanceerde tijdperk van allemaal hebt bereikt, probeer dan om de Grootse Gebouwen meteen te halen en plaats ze zo snel mogelijk in je stad. Dit gaat het spel een stuk makkelijker maken.
128304

Besteed altijd aandacht aan een strijd

Kies niet voor een snelle strijd als je maar 75 procent kans hebt om te winnen. Je moet altijd aandacht besteden aan een strijd, zelfs in de automatische modus. Vecht altijd op de kaart. Een goede strategie is om aan te vallen, je terug te trekken en dan weer aan te vallen. Dit is in beide richtingen gunstig: je krijgt een goede blik op het terrein, wat ideaal is voor lange afstandseenheden, en je ziet ook de beweging van vijandelijke troepen.
Neem de tijd om de mechanica van het spel te bestuderen en leer te begrijpen welke troepen het terrein ten volle zullen benutten en welke troepen tegenover je tegenstander zullen uitblinken. Houd ook altijd een oogje op de verdediging van je vijand; veel spelers veranderen namelijk niet van verdediging totdat ze verder gaan. Door zelf regelmatig te veranderen van verdedigingsmodus kun jij daarnaast ook je vijand misleiden.
128308

Maak nieuwe vrienden en breid je netwerk uit

Vriendschappen zijn belangrijk, zowel in het echte leven als in Forge of Empires. Het is een goede zet om vrienden te worden met spelers die gebouwen hebben die je zelf nog niet beheerd, maar wel graag wilt hebben. Deze spelers zijn niet zo moeilijk te vinden in de game. Wanneer je je blauwdrukken wilt ruilen, let er dan wel op dat je geen blauwdrukken van hetzelfde niveau uitwisselt.
Als je over een driedelig plan beschikt kan je het beste wachten tot je ze apart kan verkopen. Voordat je iemand uitnodigt om vrienden te worden in Forge of Empires is het overigens handig om zijn of haar stad eerst te bezoeken. Zo kun je zien of hij of zij Grootse Gebouwen heeft die van waarde kunnen zijn voor jou. Dit is belangrijk om de blauwdrukken te verzamelen die voor jou nodig zijn om te verbeteren.
128351

Spendeer je diamanten slim

Diamanten zijn niet makkelijk te verkrijgen in Forge of Empires. Ze zijn te verdienen door enquêtes in te vullen, vrienden uit te nodigen om het spel te spelen, via sommige missies en door ze te kopen. Het kost alleen wel veel geld om diamanten te kopen. Mocht je dan de keuze hebben gemaakt om dit te doen, zorg er dan voor dat je ze niet verspilt aan onbelangrijke dingen. Het is sowieso slim om al je diamanten goed te gebruiken, ook als je er geen echt geld aan uitgeeft.
Een van de belangrijkste Forge of Empires tips is om je diamanten niet te spenderen aan structuren of technologieën van een premium kwaliteit, want deze zullen toch vervangen worden door betere variaties naarmate je nieuwe tijdperken ingaat. Geef ze ook niet uit aan Grootse Gebouwen. Deze Grootse Gebouwen laten je weliswaar sneller groeien, maar die groei zal ook komen als je het spel gewoon speelt. Het beste is om je diamanten uit te geven aan uitbreidingen, terwijl blauwdrukken ook van goede waarde zijn.

Met deze Forge of Empires tips bouw jij sneller aan de toekomst!

Als je deze Forge of Empires tips meeneemt tijdens het spelen, zijn wij ervan overtuigd dat jij geschiedenis gaat schrijven in het spel! Het zal alsnog veel tijd en moeite kosten om vanuit de steentijd helemaal naar de Oceanische toekomst te vorderen, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat het je gaat lukken.