5 Netflix releases april 2018 die je niet mag missen!

  De bekende streamingservice heeft genoeg te bieden als het gaat om nieuwe en oude content. Ook de Netflix releases april 2018 bevat genoeg toppers om heerlijk van te genieten. Wij hebben er vijf uitgekozen die absoluut zijn aan te raden. Deze lijst staat op chronologische volgorde van releasedatum.

  Universal Studios

  5. The Bourne trilogie (vanaf 1 april)

  We beginnen onze lijst van Netflix releases april 2018 met de Bourne trilogie. Nee, dit is geen grap. Vanaf 1 april zijn de oorspronkelijke drie films in de franchise, The Bourne Identity (2002), The Bourne Supremacy (2004) en The Bourne Ultimatum (2007) op de streamingservice te aanschouwen.

  We volgen het verhaal van Jason Bourne (Matt Damon), die zijn geheugen is verloren en probeert om deze weer terug te krijgen. Hij komt al snel in aanraking met de CIA en ontdekt dat hij zelf gespecialiseerd is in verschillende technieken. Door de drie films heen komen er merkwaardige onthullingen aan bod en komen wij steeds meer over Bourne te weten.

  Het succes van deze oorspronkelijke trilogie aan films zorgde voor een los vervolg/spin-off: The Bourne Legacy (2012), met Jeremy Renner in de hoofdrol als Aaron Cross. Hierna verscheen een direct vervolg op de trilogie, genaamd Jason Bourne (2016). Fan van spionage, misdaad en actie? Dan is de Bourne trilogie je op het lijf geschreven.

  Netflix

  4. Lost in Space (vanaf 13 april)

  In onze lijst van Netflix releases april 2018 kan deze titel bekend in de oren klinken. Oorspronkelijk verscheen Lost in Space namelijk in de jaren '60, maar nu wordt de serie in een nieuw jasje gestoken.

  Lost in Space speelt zich dertig jaar in de toekomst af, wanneer ruimtekolonisatie realiteit is geworden. De familie Robinson is geselecteerd om een nieuw leven op te bouwen in een betere wereld. Wanneer ze op weg naar hun nieuwe thuis hun route verliezen, belanden ze in een gevaarlijke, onbekende omgeving, lichtjaren verwijderd van hun bestemming. Lukt het de familie om op deze vreemde planeet te overleven?

  Waar de oorspronkelijke serie uit de jaren '60 nogal komisch was ingesteld, lijkt het erop dat deze vernieuwde Lost in Space een vleugje drama moet bevatten. Voor sciencefiction liefhebbers wordt deze serie puur genieten!

  The CW Network

  3. Jane the Virgin - seizoen 3 (vanaf 17 april)

  Het concept van deze serie is apart, maar dit zorgt ervoor dat de situaties nog hilarischer worden. Jane the Virgin gaat, zoals de titel suggereert, over Jane die nog maagd is. Desondanks krijgt ze door een fout van haar dokter een kunstmatige inseminatie, waardoor ze zwanger wordt.

  Al snel staat de hele wereld van Jane op zijn kop en komt ze in aanraking met de biologische vader, die overigens getrouwd is. Hiernaast zien we ook welk effect deze gebeurtenis heeft op de familieleden en vrienden van Jane. De eerste twee seizoenen zijn al op Netflix te vinden en het derde seizoen is vanaf 17 april beschikbaar. Dat wordt bingewatchen dus!

  2. The Alienist (vanaf 19 april)

  In onze lijst van Netflix releases april 2018 is ook spanning en sensatie aanwezig. De psychologische thrillerserie The Alienist is vanaf negentien april te zien op de populaire streamingservice.

  The Alienist speelt zich af aan het eind van de 19e eeuw in New York. We volgen Laszlo Kreizler (Daniel Brühl), een briljante 'Alienist' die controversiële behandelingen bij geestzieke patiënten uitvoert. Hij wordt ingezet om te helpen bij het pakken van een moordenaar die het gemunt heeft op jongens van jonge leeftijd.

  Kreizler staat er niet alleen voor. De 'Alienist' zal worden geassisteerd door John More (Luke Evans), een illustrator voor een plaatselijke krant. Hiernaast zal ook Sara Howard (Dakota Fanning) het team ondersteunen. Howard is een ambitieuze secretaresse die de eerste vrouwelijke politiedetective wil worden. Lukt het dit team van drie om het mysterie achter de moorden te ontrafelen?

  1. The 100 - seizoen 5 (vanaf 30 april, elke week)

  We sluiten onze lijst van Netflix releases april 2018 af met het vijfde seizoen van The 100. Oorspronkelijk wordt deze serie uitgezonden op The CW Network in Amerika (waar ook Arrow, The Flash en vele andere series op verschijnen). Netflix heeft een deal met The CW om veel series op de streamingservice te laten verschijnen. Goed nieuws dus voor The 100 fans!

  Eind april zal namelijk de eerste aflevering van seizoen 5 op Netflix beschikbaar zijn. Hierna zal, net als in de Verenigde Staten, elke week een nieuwe aflevering verschijnen. The 100 speelt zich af in een postapocalyptische wereld waar veel van de aarde is afgestorven en de overlevenen samenkomen op The Ark, een groot ruimtestation dat om de aarde heen draait. Zonder iets weg te geven bevat het eind van seizoen vier een spannende cliffhanger, waardoor fans met anticipatie zitten te wachten op seizoen vijf.

  Vanaf 30 april zal The 100 weer vervolgt worden. Wie zit al klaar voor de buis?

  Alle Netflix releases april 2018

  Dit waren vijf Netflix releases die wij je kunnen aanraden in april. Klik hier voor een volledig overzicht van alles wat er in april op Netflix verschijnt!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.