WIN - FlatOut 4 game en helm prijsvraag

Article
maandag, 27 maart 2017 om 9:59
xgn google image
FlatOut 4 ligt inmiddels in de schappen. Om dat te vieren geven we de game op PlayStation 4 weg, samen met een toffe helm! Wil jij deze prijs in ontvangst nemen? Lees dan hieronder hoe je mee kan doen aan onze FlatOut 4 game en helm prijsvraag.
Voluit heet de game FlatOut 4: Total Insanity en zoals de titel al verraadt, gaat het om de vierde game in de reeks. In deze arcade demolition derby racegame die teruggrijpt naar de roots van de serie, voert complete chaos de boventoon. Met meer dan 25 aanpasbare auto's en 20 verschillende, verwoestbare tracks, heeft de game je genoeg te bieden.
FlatOut 4 staat in ieder geval garant voor een hoop gekkigheid. Daar heb je natuurlijk wel de nodige bescherming voor nodig: daarom maak je bij ons naast een exemplaar van de FlatOut 4 game op PlayStation 4, ook nog eens kans op een toffe helm, geheel in de stijl van FlatOut 4 zoals je op de foto hieronder kan zien!
flatout 4 game en helm prijsvraag

FlatOut 4 game en helm prijsvraag

In samenwerking met Triple P Entertainment mogen wij 1x de FlatOut 4 game voor PS4 weggeven, samen met een toffe FlatOut 4 helm! Wil jij kans maken op dit toffe pakket? Doe dan mee aan onze FlatOut 4 game en helm prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Welk redactielid van XGN.nl heeft wel wat met een helm?
Zoek op de site en je vindt het antwoord. Stuur je inzending naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgt de gelukkige winnaar bericht!

Populair Nieuws