Wat vind jij van een first-person Mario game? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 24 juni 2017 om 15:00
xgn google image
De week na de E3 is een plakkerig en warm weekje geweest, waarin consoles en computers met allerlei middelen werden bestookt om zo niet te oververhitten. De XGN Doe Mee zweet op dit moment nog steeds, maar is vooral benieuwd naar wat jullie van een first-person Mario game zouden vinden.
Een weekje geleden stonden wij nog vol in het teken van de E3 en ging onze vraagstelling dan ook over wat jullie het tofste vonden van de Electronic Entertainment Expo van 2017. De Doe Mee zag veel reacties voorbijkomen en deze keer heeft THO_BRO het laatste woord:
Het was inderdaad een origineel en tof idee van Bethesda om zo te laten zien welke games er in ontwikkeling zijn en welke er eventueel zouden worden aangekondigd. Iets wat Bethesda al een tijdje geleden liet weten met een poster, waarop we al snel konden veronderstellen dat The Evil Within 2 en Wolfenstein II: The New Colossus eraan komen. Iets wat na de E3-persconferentie van Bethesda dus klopt.
Enfin, over een jaar mag de XGN Doe Mee weer losgaan op de E3. Nu is het tijd voor iets anders! De Doe Mee zag afgelopen week een interessant filmpje, waarin een jongen het eerste level uit Super Mario Bros. heeft nagemaakt via Augmented Reality. Het resultaat kun je hierboven zien, maar het toont dat een first-person game als Mario er wel ontzettend tof uitziet. Onze vraag is dan ook:

Wat vind jij van een first-person Mario game?

De XGN Doe Mee heeft het dan niet per se over een Augmented-versie van Mario, maar misschien gewoon een first-person game van de koddige loodgieter. Een soort Super Mario Oddysey, maar dan vanuit het gezichtspunt van Mario zelf. Zou dat werken? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij denkt dat dit wel of niet zou werken. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws