De laatste keer was het nog pre-E3 week en waren wij benieuwd naar jullie verwachtingen van de Electronic Entertainment Expo. We zagen zeven persconferenties, ieder met zijn hoogtepunten en verrassingen, en de meningen over wie nou de beste persconferentie had, zijn flink verschillend. Voor nu geven wij het woord aan Mavelous:

Mavelous – Level 3

Ik verwacht weer een hoop spektakel, vooral van Ubisoft en Sony.

Sony is de laatste jaren echt lekker bezig en de persconferentie van vorig jaar was puur genieten. Het zal moeilijk zijn die te overtreffen, maar wie weet gaan ze er dit jaar dik overheen. De lijst van exclusives die eraan zitten te komen is naar mijn mening nog nooit zo goed geweest, dus laat maar komen!

Ooh en de nieuwe Assassins Creed natuurlijk, ik heb haast geen geduld meer om daar gameplay beelden van te zien!

We zagen in ieder geval meer dan genoeg gameplaybeelden van meerdere titels: Assassin’s Creed Origins dus, BioWare’s nieuwste titel genaamd Anthem, Super Mario Oddysey, Wolfenstein II, Mario + Rabbids Kingdom Battle en nog tig van titels. Over verrassingen hebben we dit jaar ook zeker niet mogen klagen met Beyond Good and Evil 2 en zelfs een aankondiging voor Metroid Prime 4.

De XGN Doe Mee blijft dan ook nog even in de sferen van de E3 en vraagt het volgende aan jullie:

Wat vond jij het tofste van E3 2017?

Er waren natuurlijk meer dan genoeg hoogtepunten, maar wat vond jij nu het tofste van E3 2017? Waren het de eerste gameplaybeelden van Spider-Man of de eerste trailer van Evil Within 2? Of juist Star Wars Battlefront II of de denderende trailer van Call of Duty: WW2? Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat het tofste van de E3 2017 vond. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee, zonder E3-gebazel. Een fijn weekend gewenst!