WIN - Fifty Shades Darker tickets prijsvraag

Article
zaterdag, 04 februari 2017 om 10:02
xgn google image
Nog heel even wachten en dan is het zo ver: dan draait Fifty Shades Darker in de bioscoop! Ben jij er al helemaal klaar voor? Dan heb je geluk, want wij geven tickets weg voor deze film. Hoe je meedoet aan deze Fifty Shades Darker tickets prijsvraag, lees je hieronder.
Fifty Shades Darker, het vervolg op het succesvolle Fifty Shades of Grey, draait vanaf 9 februari in de Nederlandse bioscopen. Wederom staan Jamie Dornan en Dakota Johnson in de hoofdrollen als Christian Grey en Anastasia Steele. Ook dit deel is gebaseerd op een boek, namelijk het tweede deel (Donkerder) in de Vijftig Tinten-reeks.
Er is dan ook van alles uit de kast getrokken om deze film een succes te maken. Op de soundtrack van de film zijn veel bekende artiesten te horen, waaronder Halsey, Taylor Swift, Zayn Malik, Sia, Tove Lo en nog veel meer. En dat is tof, want wij mogen namelijk ook de soundtrack weggeven! Zo kan je al helemaal in de sfeer komen voor de Nederlandse releasedatum van deze spannende film.
fifty shades darker tickets prijsvraag

Fifty Shades Darker tickets prijsvraag

In samenwerking met NBC Universal mogen wij verschillende lezers blijmaken met een prijzenpakket! Wij geven namelijk het volgende weg:
  • 3x2 tickets voor Fifty Shades Darker in de bioscoop
  • 3x de soundtrack van Fifty Shades Darker
Wil jij binnenkort genieten van de toffe soundtrack en de film in de bioscoop? Doe dan mee aan onze Fifty Shades Darker tickets prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wie is volgens jou de perfecte acteur om Christian Grey te spelen?
Stuur je inzending naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winnaars bericht!