Marvel Avengers Infinity War - Cast, geruchten en meer

Article
zaterdag, 04 februari 2017 om 11:01
xgn google image
We komen steeds dichterbij de grote ontknoping van de lange reis van het Marvel Cinematic Universe. Avengers Infinity War zal het begin van het einde van Marvel's derde fase worden en de studio strekt hiervoor alles uit de kast.
In Avengers Infinity War zullen alle Marvel films tot dat punt samenkomen, om met alle helden de wereld te verdedigen. Marvel zal hiervoor alles uit de kast trekken en dat betekent dat er een gigantische lijst van acteurs klaar staat om gezien te worden in 2018. Maar wie zullen er allemaal in de film spelen?
Wij hebben ze allemaal op een rijtje gezet, je vindt ze in deze onderstaande lijst met de Avengers Infinity War Cast. Alle acteurs zullen verdeeld worden in categorieën, zodat de grote lading Hollywood niet te veel voor je wordt. Waarschuwing! Alle Marvel films zullen besproken worden, er zijn dus spoilers te vinden in de tekst.

Captain America Civil War

Captain America Civil War heeft ervoor gezorgd dat het Marvel Cinematic Universe in tweeën werd verdeeld. We hebben aan de ene kant een deel van de superhelden, dat samenwerkt met de regering en aan de andere kant hebben we een deel dat op de vlucht is voor de regering. Maar het zouden geen helden meer zijn als ze niet in actie kwamen wanneer de wereld in gevaar is en dus zullen we zelfs de zogenaamde Secret Avengers terug gaan zien.
De volgende acteurs zijn dus onderdeel van de Avengers Infinity War Cast:
Chris Evans (Captain America), Robert Downey Jr (Iron Man), Scarlett Johansson (Black Widow), Jeremy Renner (Hawkeye), Elizabeth Olsen (Scarlet Witch), Paul Bettany (The Vision), Don Cheadle (War Machine) en Sam Wilson (Falcon). Daarnaast zal de bedenker van de Avengers, Nick Fury (Samuel L. Jackson) weer te zien zijn in de film.

Thor Ragnarok

Tijdens Captain America Civil War waren er verschillende Avengers helden afwezig. Het gaat hier natuurlijk om Hulk en Thor. Zij zullen allebei verschijnen in de nieuwe Thor-film, Thor Ragnarok. Hierin zullen we te zien krijgen wat de twee hebben uitgespookt in de tijd dat de Civil War gaande was. Na Thor Ragnarok zullen de twee helpen de aarde te verdedigen en dus het lijstje van helden aanvullen.
Chris Hemsworth (Thor) en Mark Ruffalo (Hulk) zullen dus ook te zien zijn in Avengers Infinity War.

Guardians of The Galaxy 2

Dat Guardians of The Galaxy zo’n groot succes zou worden, heeft Marvel waarschijnlijk niet voor ogen gehad en wanneer iets een succes is, moet daar uiteraard wat mee gedaan worden. De Guardians zijn daarom te zien in de tweede Guardians of The Galaxy film, maar zullen daarna ook verschijnen in Avengers Infinity War. Hierdoor worden nog eens vijf acteurs aan het rijtje toegevoegd. Namelijk: Chris Pratt (Star-Lord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax The Destroyer), Vin Diesel (Groot) en Bradley Cooper (Rocket Racoon).

Overige Marvel films

In de derde fase van het Marvel Cinematic Universe staan er nog heel wat verschillende superhelden films voor ons klaar. De eerste twee hebben we al gehad, maar nog steeds staan er 5 films op de planning voor Phase Three. Alle helden die in deze films te zien zijn, zullen verschijnen in Avengers Infinity War, beginnend met Doctor Strange, die wordt gespeeld door Benedict Cumberbatch. Ook zijn vriend, Wong, zal onderdeel worden van de Infinity War cast. Verder zullen we meer gaan zien van Spider-Man, Black Panther, Ant-Man en zullen we voor het eerst kennismaken met Captain Marvel.
Hierdoor zal onze lijst worden aangevuld door: Benedict Wong (Wong), Sebastian Stan (Winter Soldier), Paul Rudd (Ant-Man), Tom Holland (Spider-Man), Chadwick Boseman (Black Panther), Brie Larson (Captain Marvel).
104858 3

Alle geruchten op een rijtje

Over heel wat verschillende acteurs is nog niet bekend of ze zullen verschijnen in Avengers Infinity War. Vooral over de Marvel televisieseries bestaan veel vragen. Infinity War zou voor Marvel een perfecte manier zijn om alle series met elkaar te verbinden.
In de eerste seizoenen van Agents of SHIELD werd er namelijk erg gehamerd op het feit dat de serie zich afspeelt in het rijkgevulde Marvel Cinematic Universe. Omdat Coulson tot leven werd gebracht door een geheim project van SHIELD, Project HAÏTI, mocht hij geen contact meer leggen met de Avengers. Sindsdien hebben we enkele kleine aanwijzingen gehad dat de serie zich afspeelt in het Marvel Cinematic Universe, waaronder een bezoek van Lady Sif (Jaimie Alexander). Infinity War zou een goed moment zijn om de serie weer volledig te verbinden met The Avengers, helemaal nu de serie bezig is met de inhumans.
Inhumans zijn een soort mutanten, alleen stammen zij af van aliens. De inhumans zouden eerst hun eigen film krijgen, maar Marvel heeft toch besloten om de film te schrappen en hen in een serie te stoppen. De inhumans hebben allemaal verschillende superkrachten en deze zouden zeker van pas kunnen komen wanneer de wereld verdedigd moet worden.
Uiteraard hebben we de Netflix series dan ook nog. Het gaat hier om Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist. We weten dat deze vier series samen een cross-over evenement zullen gaan doen, The Defenders, maar we weten niet of de helden ook zullen verschijnen in Infinity War. Ook hier geldt weer dat het een goede manier kan zijn om de helden vanuit het Netflix-universum te mengen met de andere partijen.
Er zijn nu ook heel veel geruchten over Peter Dinklage en zijn rol. De Game of Thrones-acteur zou namelijk in gesprek zijn met Marvel voor een toekomstige rol. Veel fans schoten aan het denken en zijn er nu van overtuigd dat Peter Dinklage de rol van de moordmachine MODOK op zich zal nemen.
104859

Avengers Infinity War - Alles leidde hier naartoe

Al sinds de eerste Marvel Cinematic Universe film werkt Marvel toe naar Avengers Infinity War. Elke verhaallijn moest worden uitgedacht en alles moest correct lopen naar de eindbaas, Thanos. Josh Brolin zal de rol van Thanos op zich nemen en zal het alle superhelden erg moeilijk gaan maken.
Thanos is namelijk op zoek naar alle Infinity stones, die voor oneindige krachten zorgen wanneer ze in de Infinity Gauntlet worden geplaatst. De Avengers zullen er dus alles aan moeten doen om Thanos te weerhouden alle zes de infinity stenen te verzamelen. Hier komt ook het verhaalvertellen van Marvel duidelijk naar voren.
We hebben namelijk alle benodigdheden al eens in een film gezien. De Infinity Gauntlet was te zien in de eerste Thor film. De Infinity stenen waren te zien in: Avengers, Thor The Dark World, Guardians of The Galaxy, Captain America The First Avenger en Doctor Strange. Op dit moment missen we er nog één, die waarschijnlijk snel gevonden zal worden.
Alle stenen zijn verspreid over het hele universum en Thanos zal er dus alles aan doen om de stenen op een plek te krijgen. Alle Marvel helden zullen hem tegenwerken, zodat hij niet de krachtigste man in het universum wordt. Of het ze gaat lukken, zullen we zien wanneer Avengers Infinity War uitkomt in 2018.

Populair Nieuws