FIFA 18 Ultimate Team tips - Snel FIFA coins verdienen

Article
dinsdag, 10 oktober 2017 om 11:29
xgn google image
FIFA 18 is al bijna twee weken uit en men is als een gek bezig om FIFA Ultimate Team helemaal uit te wonen. Dat ultieme team komt namelijk niet vanzelf tevoorschijn. Daarom geven wij zeven tips zodat snel FIFA coins verdienen geen probleem is voor jou.
Voorheen kon je met echt geld nog makkelijk FIFA coins kopen via de minder legale wegen. Toen dit in FIFA 15 voor een totaal verpeste markt zorgde, greep EA in en voerde ze diverse maatregelen uit om het verkopen van FIFA coins aan banden te leggen. Nu, in FIFA 18, is het alleen mogelijk om op een legale manier FIFA coins te verdienen. Hieronder vind je verschillende manieren om dit effectief te doen.

Wedstrijden spelen

We trappen af met de meest voor de hand liggende manier om FIFA coins mee te verdienen: wedstrijden spelen. Dat is immers waarom we FIFA spelen toch?
Voor elke voltooide wedstrijd in Ultimate Team krijg je rond de 350 en 500 coins, afhankelijk van je prestatie. Dit is vooral in het begin van Ultimate Team een goede manier om coins voor een basisteam te verdienen.
119472

Handelen

Een lucratieve manier om snel FIFA 18 coins te verzamelen is door effectief te handelen op de FUT transfermarkt. Het concept is simpel: koop een speler en verkoop hem voor een hoger bedrag.
Zo makkelijk als het klinkt is het niet. EA hanteert namelijk een belasting van vijf procent over elke speler die je verkoopt. Dit is bedoeld om illegale verkopers tegen te gaan.
Als je een speler dus voor 900 coins koopt en voor 950 verkoopt, maak je geen 50 coins winst. Gelukkig is er een site waarmee je kan berekenen hoeveel je overhoudt als je een speler voor een bepaald bedrag verkoopt. Check deze eerst voordat je überhaupt een speler koopt!
Daarnaast is het handig om te weten dat de prijzen sterk afhankelijk zijn van het moment van de dag. In de ochtend is er weinig activiteit op de transfermarkt, dus spelers zijn dan wat goedkoper dan rond een uur of zes ’s avonds. Koop je spelers dus ’s ochtends en verkoop ze rond een uur of 6 om veel winst te maken.

119473

Meedoen aan competities en toernooien

De meest traditionele manier om veel coins in één keer binnen te harken is door mee te doen aan toernooien en seizoenen. Wanneer je die namelijk voltooit, krijg je in één keer een grote lading coins op je account.
Wanneer je promoveert, maar ook degradeert in seizoenen krijg je vaak een beloning van enkele duizenden coins. Deze beloning wordt hoger naarmate je in de rangorde stijgt.
Bij toernooien ligt dat wat anders, want daar krijg je alleen veel coins als je wint. Bij normale toernooien verdien je doorgaans niet bijzonder veel, maar bij speciale competities ligt er misschien wel een lucratieve prijzenpot op je te wachten.
119474

Squad Battles voltooien

In Squad Battles neem je het op tegen door spelers gecreëerde teams (squads) met het doel om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Hoe meer punten je krijgt, hoe hoger je rank wordt. Aan het einde van de week wordt de stand opgemaakt en wordt bepaald welke beloningen iedereen krijgt.
Je rank is dus afhankelijk van je puntenaantal. Je begint in brons en als je steeds meer punten verzamelt, kun je stijgen naar zilver, goud, elite of zelfs de top 50 van de wereld. Elk met zijn eigen beloningen. Als je deze week bijvoorbeeld in goud eindigt krijg je ongeveer 13.000 coins. Inderdaad, je verdient hier lekker mee.
119475

Packs openen

Toen Ultimate Team in FIFA 09 nog als DLC zat werd de modus nog gezien als een digitaal Panini boekje. Nu er vele andere belangen in FUT zitten is die filosofie verdwenen en worden packs, waarmee je spelers kunt krijgen, vooral nog gezien als middel om meer coins te verdienen.
Packs openen is wel een risicovolle aangelegenheid, want je weet niet wat je krijgt en je kunt ze niet omruilen. Daarom is het best risicovol om voor, pak hem beet, 15.000 coins een Premium Jumbo pakketje te openen en waardeloze spelers te krijgen. Maar, stel, je krijgt Messi of Ronaldo uit een pakketje van 15.000 coins, dan ben je binnen.
Packs kun je dus openen met FIFA coins, maar ook met FIFA punten. Deze koop je met echt geld en is wél legaal. Let wel op, packs openen is met afstand de meest risicovolle manier om goede spelers te krijgen of coins te verdienen. Packs zijn overigens niet in het echt te koop, maar alleen digitaal. Denk dus goed na voordat je er één opent.
119476

EA Sports FC catalogus spullen verkopen

In FIFA 12 werd EA Sports Football Club en de daarbij behorende catalogus geïntroduceerd. Door de game te spelen en verschillende uitdagingen te voltooien steeg je in level en kreeg je EA Sports FC punten, waarmee je in de catalogus extra’s kon kopen.
Je level gaat mee met elke nieuwe FIFA, dus doorgewinterde spelers hebben in FIFA 18 een hoog level en veel EA Sports FC punten om die extra’s te kopen. Laat het nou net zo zijn dat sommige van die extra’s ook gelden voor Ultimate Team.
Je kunt bonussen kopen waardoor je in FUT extra coins verdient per wedstrijd, maar ook items als nieuwe ballen en door artiesten ontworpen tenues verschijnen in je Ultimate Team als je ze koopt in de EA Sports FC catalogus. Wanneer dat gebeurt, kun je ze verkopen en zo dus voor niks wat coins binnen harken.
119477

Squad Building Challenges

De Squad Building Challenges zijn sinds vorig jaar nieuw in FIFA Ultimate Team en kunnen handig zijn om coins te verdienen. Het concept is simpel. Je hebt een aantal opdrachten en als je eraan voldoet, krijg je een beloning.
Zoals de naam dus al doet vermoeden zijn het uitdagingen met betrekking tot het samenstellen van een team. Eén daarvan kan bijvoorbeeld het samenstellen van een elftal met alleen gouden Nederlandse spelers erin. Doe je dit, kun je je team inwisselen voor een beloning, zoals FIFA coins of een gouden spelerspack.

FIFA Coins verdienen

Met deze tips kan jij binnen no time een grote hoeveelheid FIFA coins tegemoet zien komen. Welke methode vind jij het fijnst?

Populair Nieuws