De leukste reacties op de Star Wars trailer - The Last Jedi is gearriveerd!

Article
dinsdag, 10 oktober 2017 om 12:46
xgn google image
De nieuwe Star Wars The Last Jedi trailer is uitgebracht! Het vervolg op The Force Awakens. Een grote titel als Star Wars zorgt voor een hoop gepraat rondom social media. Daarom hebben wij een aantal leuke reacties op een rij gezet van de nieuwe Star Wars trailer. Bekijk de lijst hieronder!

5. Kamperen

Gebruiker @ANK2D2 op Twitter heeft meerder reacties achter elkaar geplaatst. Al deze reacties kun je lezen op haar profiel. Toch was het de onderstaande reactie die ons het meest toepasselijk leek.
Kamperen in de bioscoop om zo als eerste The Last Jedi te aanschouwen. We denken dat meerdere van jullie dit geen slecht idee zouden vinden. Kamperen voor de release van een film of game is niet ongekend. Zo is één van de bekendste voorbeelden de nachtlancering van GTA V. Deze lancering wist een record aantal bezoekers te bemachtigen.
Wie van jullie zou ook in een bioscoop willen kamperen om zo als eerste de nieuwe Star Wars op het grote scherm te zien?
119510

4. Echte Toewijding

Gebruiker @Frunk_1138 op Twitter liet ons met zijn tweet zien dat hij als Star Wars fanaat niet kan wachten om de trailer te bekijken. Zo stelt hij zichzelf de vraag of hij tot diep in de nacht moet opblijven.
Zoals je kunt zien is hij van plan om de wekker om half 5 te zetten en vraagt zich af of de trailer dan al online zal staan. The Last Jedi trailer werd namelijk maandagavond uitgezonden in Amerika. Vanwege het tijdsverschil betekende dit dat de trailer midden in de nacht in Nederland zou verschijnen.
We denken dat Frank niet de enige is die tot in de late uurtjes heeft gewacht op de komst van de trailer. Wie van jullie heeft ook tot midden in de nacht gewacht om The Last Jedi trailer te zien?
119526 2

3. Collegiaal

Gebruiker @Maggotlon op Twitter heeft de dag van een collega enorm opgevrolijkt. Blijkbaar was iemand vergeten dat er een nieuwe Star Wars trailer zou uitkomen. Je bent pas echt collegiaal als je iemand helpt om de trailer te bekijken!
Meer mensen moeten hier een voorbeeld aan nemen. Mochten vrienden, familie of collega's The Last Jedi trailer nog niet hebben gezien, help ze dan een handje! De trailer moet iedereen enthousiast maken voor de release op 13 december.
Sommige mensen willen de trailer wel laten zien aan iemand anders, maar krijgen hier de kans niet voor. Dit brengt ons bij de volgende reactie...
119532

2. Inwrijven

Om verder te gaan waar we net zijn gebleven: we gaven net lof aan iemand die een collega had gewezen op de release van de nieuwe Star Wars trailer. Soms wil je de trailer met iemand delen, maar kan dit helaas niet. Gebruiker @Zwoltopia op Twitter wilde de trailer delen met zijn geliefde.
Het lijkt erop dat hij de trailer maar al te graag wil inwrijven bij zijn 'lief'. De trailer tien keer in zijn gezicht duwen, zo weet je wel zeker dat de trailer wordt bekeken!
Op welke grappige manier hebben jullie een bekende laten weten dat The Last Jedi trailer is uitgebracht?
119536

1. Wat zeg je?

Als laatste tonen we een reactie van gebruiker @lordewinterfell. Deze reactie vat in één keer samen hoe de meeste mensen vanochtend de Star Wars trailer hebben ervaren.
In de bovenstaande reactie is alleen wat gebrabbel aanwezig. We zien het laatste shot van de trailer, de hand van Kylo Ren. Het gebrabbel is waarschijnlijk een reactie op de laatste scene, maar kan ook gezien worden als een reactie op de hele trailer. Namelijk in één woord: sprakeloos.

Wat waren jullie reacties op de nieuwe Star Wars trailer?

Op wie van jullie had de trailer ook zo'n grote impact dat je sprakeloos naar het scherm bleef staren? Welke emoties gingen er door jullie heen? Laat ons in de reacties weten wat jullie van The Last Jedi trailer vonden!