FIFA 18 Switch gameplay Interview - In gesprek met de ontwikkelaar

Article
donderdag, 31 augustus 2017 om 15:25
xgn google image
Hoe verrassender hoe beter, dat zal Nintendo gedacht hebben toen ze FIFA 18 voor de Nintendo Switch aankondigde. Maar met een gebrek aan The Journey lijkt de game op voorhand al direct achter te staan. In het FIFA 18 Switch gameplay interview doen we ons best om erachter te komen waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt.
Zoals gezegd is The Journey niet aanwezig voor de Switch versie van FIFA 18 en dat hoeft in principe geen probleem te zijn natuurlijk. Wanneer de overige features dan wel goed zijn zal je ons in elk geval niet horen klagen. We spreken met het hoofd van de ontwikkeling van FIFA 18 voor Switch in Boekarest, Andrei LÄzÄrescu, over mogelijke exclusieve content.

Meer uitleg in het FIFA 18 Switch gameplay interview

Iedereen weet natuurlijk dat de Nintendo Switch een minder krachtige console is dan de PlayStation 4 of de Xbox One natuurlijk. Maar dat hoeft niet te betekenen dat er een slechte voetbalgame voor de console uit hoeft te komen. Uiteraard wil je wel weten wat je staat te wachten wanneer je een voetbalgame op de Nintendo Switch gaat spelen. Genoeg vragen die beantwoord dienen te worden in elk geval.

The Journey

Te beginnen met The Journey, want waarom mist de FIFA 18 game voor de Nintendo Switch eigenlijk een vorm van The Journey?
116848

Exclusieve content

Goed, nu die hamvraag uit de weg is kunnen we het hebben over andere dingen. Zijn er bijvoorbeeld exclusieve modi aan de Switch versie toegevoegd?
Eén exclusieve modus dus. Een andere kern van Nintendo zijn natuurlijk de Amiibo, gaan we straks kleine Ronaldo of Messi poppetjes gebruiken op onze consoles?
116849

Ultimate team

Laten we nu maar ophouden over een missende modus. Dat is een redelijk doodgeslagen paard. Maar hoe zit het eigenlijk met Ultimate Team?
Ultimate Team lijkt inderdaad behoorlijk volledig te zijn. Hoe zit het met de features die we kennen van de andere consoles. Zit alles er werkelijk in?
116850

Tot slot

Ten slotte, waarom zou iemand eerder de Nintendo Switch versie van de console moeten kopen dan de versie voor de andere consoles?
Daar lijkt geen speld tussen te krijgen, toch?

Populair Nieuws