Het is altijd een eeuwige strijd; Ronaldo of Messi? Qua FIFA had de Portugees in ieder geval een enorme achterstand, want hij stond nog nooit op de voorkant van de footie. Tot nu. Zodra FIFA 18 in de winkels ligt op 29 september, is het Ronaldo die de cover siert. En daarmee dus ook op de Switch versie die we getest hebben op E3.

Geen verhaalmodus in Switch versie

Hoe is de Switch versie? Dat is natuurlijk de grote hamvraag. Zoals jullie al hebben kunnen lezen bevat de Nintendo versie nagenoeg alle zelfde opties als bijvoorbeeld Xbox One en PlayStation 4 behalve Journey. Een rare keuze, gezien dat dé vernieuwing was uit 2017. En hoezo zou een gamer die reist onderweg geen Journey willen spelen? Enfin, je zult het dus zonder moeten doen.

Tijdens E3 heeft ondergetekende een co-op potje, offline, gespeeld. In de demoversie waren nog niet veel teams speelbaar, maar gelukkig wel Chelsea en Real Madrid. Natuurlijk, de club van Ronaldo. Die moest wel in de Switch demo versie zitten. De Switch versie is gespeeld met twee Joycons.