FIFA 18 Soundtrack - De 5 beste nummers in FIFA 18

Article
vrijdag, 13 oktober 2017 om 12:14
xgn google image
De FIFA soundtrack is misschien wel één van de meest essentiële onderdelen van de serie. Je brengt tientallen uren door in de menu’s en dan is het wel belangrijk dat er een lekker muziekje afgespeeld wordt op de achtergrond. Bij de FIFA 18 soundtrack is dat niet anders en daarom delen wij onze top 5 FIFA 18 nummers met jullie!

5. The System Only Dreams in Total Darkness – The National

Dat is een lange titel, hè? Wel één met succes in ieder geval, want dit nummer is de allereerste nummer één hit van The National in de Verenigde Staten. Opvallend, want de indie rockband bestaat al sinds 1999.
119720

4. Wages – Bad Sounds

De indie rockband Bad Sounds is zo onbekend dat ze zelfs geen Engelse Wikipedia pagina heeft. Dat doet niks af aan de kwaliteit van de band, want dit zit wel snor. Hun nummer Wages brengt je helemaal in een jaren 70 vibe. Niet in de eerste plaats om de bijbehorende videoclip.
119721

3. Live in the Moment – Portugal. The Man

Als iemand je vorig jaar vroeg naar Portugal. The Man, was de kans groot dat je geen idee had wat hij of zij bedoelde. Daar is waarschijnlijk nu verandering in gekomen, want aan het begin van dit jaar pakte de alternatieve rockband een werkelijke wereldhit met Feel it Still. Mede dankzij die hit verdiende ze een terecht plekje in de FIFA 18 soundtrack met Live in the Moment.
119722

2. Best Friend – Sofi Tukker, NERVO, The Knocks en Alisa Ueno

Voordat je verder gaat met lezen, is het raadzaam om eerst het nummer hierboven te beluisteren. Klinkt bekend, hè? Dat kan namelijk best kloppen, want Best Friend was namelijk het ondersteunende nummer in de reveal trailer van de iPhone X. Kan bijna geen toeval wezen dat dit liedje ook in de FIFA 18 soundtrack zit.
119723

1. Jungle – Tash Sultana

Ken je dat gevoel? Dat je compleet uitgeteld bent nadat je een zwaar bevochten overwinning gepakt hebt in Ultimate Team. Dan is Jungle van de multi-instrumentalist Tash Sultana het ideale nummer om bij te komen. De chille sfeer rondom de track maakt het voor ons het beste nummer in de FIFA 18 soundtrack.

FIFA 18 soundtrack kent meer bekende namen

De FIFA 18 soundtrack kent, naast de in dit artikel genoemde nummers, tal van andere liedjes. Zo hebben andere bekende artiesten als The War on Drugs, Lorde en alt-j ook hun bijdrage geleverd. Leuk detail is overigens dat artiesten uit eerdere FIFA's speciale Ultimate Team tenues ontworpen hebben. Denk jij dat één van de FIFA 18 tracks het gaat maken tot de lijst met beste nummers ooit