FIFA 18 pre-order - Deze edities kun je bestellen

Article
woensdag, 07 juni 2017 om 10:23
xgn google image
FIFA 18 is officieel uit de doeken gedaan en een eerste trailer is inmiddels te bekijken. Er zijn vier verschillende edities van FIFA 18, die we hier voor jullie op een rijtje zetten zodat jullie makkelijk een FIFA 18 pre-order kunnen plaatsen.
Update: De game is inmiddels te pre orderen bij Wehkamp en Bol. Voor de vroege kopers hebben we de links in het artikel gezet.
Als je FIFA 18 nu al wilt bestellen dan heb je redelijk wat keuze qua speciale edities van de voetbalgame. Er zijn vier edities te koop van FIFA 18. Om makkelijk een overzicht te krijgen van wat de speciale edities te bieden hebben kun je hieronder kijken.

FIFA 18 pre-order mogelijkheden

FIFA 18 pre-order

FIFA 18 Standard Edition

De Standard Edition is de game in zijn meest minimale vorm. Wil je geen extra kosten maken naast het aanschaffen van de game dan kun je bij deze editie terecht. Deze versie van FIFA 18 bevat alsnog enkele extra's bij een pre order. Net als alle andere edities krijg je bijvoorbeeld vijf Jumbo Premium Goud-pakketten die je gedurende de eerste vijf weken na de release kunt binnenhalen.
Daarnaast krijg je bij de FIFA 18 Standard Edition Cristiano Ronaldo als leenspeler voor vijf wedstrijden voor je Ultimate Team. Ook krijg je acht speciale tenues voor het Ultimate Team. De Standard Edition van FIFA 18 ligt vanaf 29 september in de winkel voor de PlayStation 4 en Xbox One en is voor 69,99 euro te pre-orderen en voor PC voor 59,99 euro.
Nog een keer in het kort, dit zit in de Standard Edition:
  • Cristiano Ronaldo leenspeler
  • 5 Jumbo Premium Goud-pakketten
  • 8 Special Edition FUT-tenues
Je kunt de Standard Edition pre orderen voor € 59,99 bij Bol voor PlayStation 4 en Xbox One. Of voor € 57bij Wehkamp voor PS4 en voor Xbox One. De PC-versie kost € 54,99 bij Bol en bij Wehkamp.
FIFA 18 pre-order

FIFA 18 Ronaldo Edition

De volgende stap in de FIFA 18 edities is de Ronaldo Edition. Deze editie van de voetbalgame bevat alles wat de Standard Edition ook te bieden heeft, maar met nog meer Jumbo Premium Goud-pakketten. Daarnaast krijg je met deze editie ook nog eens drie dagen eerder toegang tot de game.
De FIFA 18 Ronaldo Edition zal vanaf 26 september beschikbaar zijn voor 89,99 euro voor PlayStation en Xbox One. Voor PC verschijnt de game voor een tientje minder, namelijk 79,99 euro.
Een overzicht van de FIFA 18 Ronaldo Edition:
  • Cristiano Ronaldo leenspeler
  • 20 Jumbo Premium Goud-pakketten
  • 8 Special Edition FUT-tenues
  • 3 Dagen eerder toegang
Pre order de Ronaldo Edition voor € 89,99 bij Wehkamp (PS4, Xbox One).
FIFA 18 pre-order

FIFA 18 ICON Edition

De ICON Edition van FIFA 18 bevat alles wat er in de Ronaldo Edition aanwezig is. Deze editie wordt daarnaast aangevuld met nog 20 extra Jumbo Premium Gold-pakketten, waardoor het totaal op 40 pakketten komt te staan. De ICON Edition komt ook drie dagen eerder dan de normale editie op de markt.
Deze editie wordt nog verder aangevuld met 20 'Team van de Week' leenspeler-pakketten. Je krijgt 20 weken lang steeds één leenspeler die je voor drie wedstrijden kunt gebruiken in Ultimate Team. Daarnaast kun je voor vijf wedstrijden Ronaldo Nazário gebruiken als leenspeler.
Pre-orderen van de FIFA 18 ICON Edition kan voor 99,99 euro op PlayStation 4 en Xbox One. Voor PC betaal je 89,99 euro voor de ICON Edition. Dit vind je allemaal in de ICON Edition:
  • Cristiano Ronaldo leenspeler
  • 40 Jumbo Premium Goud-pakketten
  • 8 Special Edition FUT-tenues
  • 3 Dagen eerder toegang
  • 20 TvdW leenspeler-pakketten
  • Ronaldo Nazário leenspeler
FIFA 18 pre-order

FIFA 18 Legacy Edition

Ten slotte is er de Legacy Edition van FIFA 18. Deze editie bevat enkel vijf Jumbo Premium Goud-pakketten als extraatje. De Legacy Edition van de voetbalgame kun je enkel kopen voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Deze editie van de game verschijnt 29 september voor 69,99 euro.
Naast de normale game krijg je dit extra:
  • 5 Jumbo Premium Goud-pakketten