FIFA 17 Ultimate Team Update - Top 10 Beste spelers in FIFA 17 Ultimate Team

Article
maandag, 10 oktober 2016 om 12:04
xgn google image
FIFA 17 Ultimate Team is een van de populairste gamemodes in sportgames. Regelmatig wordt de Ultimate Team geüpdatet met nieuwe spelers. Daarom komt XGN nu met de wekelijkse FIFA 17 Ultimate Team Update.
In Ultimate Team kan je je eigen team samenstellen aan de hand van kaarten van echte spelers. Deze kaarten zijn te krijgen door packs te kopen in de game of door ze rechtstreeks te kopen van andere FUT Spelers door een veiling.

FIFA 17 Ultimate Team Update houdt je op de hoogte!

Echte FUT-spelers zijn altijd op zoek naar de nieuwste of beste spelers die goed in hun team passen. Daarom worden de beste en nieuwste kaarten wekelijks aan je gepresenteerd door XGN. Elke week worden de belangrijkste nieuwe spelers uitgelicht en hun stats.
Om de FIFA 17 Ultimate Team Update af te trappen, nemen we eerste de Top 10 door met beste spelers die nu te vinden in Fifa 17 Ultimate Team.
Bij een gelijke gemiddelde beoordeling wordt de som van de stats gebruikt om de betere speler te bepalen.
FIFA 17 Ultimate Team Update

10. Kevin de Bruyne

De eerste speler die we tegen komen op deze lijst is de Belg Kevin de Bruyne. Het gaat hier om zijn Team Of The Week 1 kaart. TOTW wordt wekelijks samengesteld door EA en is een lijst met spelers die uitstekend hebben gepresteerd voor hun club in die week. De Bruyne werd geselecteerd door het doelpunt en de assist die hij maakte voor zijn club Manchester City.
98947

9. Paul Pogba

Op nummer 9 vinden we de Ones To Watch kaart van Paul Pogba. De 23-jarige middenvelder van Manchester United heeft goede beoordelingen ontvangen voor zowel verdedigende als aanvallende skills. Pogba kan de verdediging dus goed ondersteuning bieden en vervolgens mee gaan in de aanval.
98948

8. Jérôme Boateng

Op de achtste plaats vinden we de enige verdediger op de lijst, Jérôme Boateng. Een van de sterspelers van Bayern München is een uitstekende verdediger met een 94 voor staande tackle en een 85 voor onderschepping. Boateng maakt gebruik van zijn kracht van 91 om aanvallers van de bal te zetten.
98949

7. Zlatan IbrahimoviÄ

Zlatan, de zelfbenoemde 'God van Manchester', is te vinden op nummer 8. Een gemiddelde beoordeling van 90. Zlatan heeft een van de beste schoten in het spel. De boomlange Zweed heeft een balcontrole van 90 en kan met een 93 schotkracht keihard de bal op het doel poeieren.
98950

6. Robert Lewandowski

Op nummer 6 vinden we de Pool Robert Lewandowski. Op Zbigniew Boniek na, is Lewandowski misschien wel de beste voetballers die Polen ooit heeft voortgebracht. Dat is ook te zien aan zijn stats voor FIFA 17 Ultimate Team.
Robert Lewandowski blinkt in geen enkele categorie echt uit, iets waar een FUT-kaart waarde uit haalt. Lewandowski is een goed gebalanceerde speler en zal je dus minder coins kosten in het veilinghuis.Een goede 'budget' speler dus.
98951

5. Gareth Bale

In de Top 10 Snelste Spelers in FIFA 17 Ultimate Team stond Bale op 6, in deze lijst is hij één plekje hoger te vinden. De Welshman moet het dan ook erg hebben van zijn snelheid en heeft het hoogste tempo van de hele lijst. Hier scoort Bale hoog met een 94 met een topsnelheid van 95.
Voor het doel is Gareth Bale ook een gevaar. Hij is beloond met een 91 voor schietkracht en een 86 voor het plaatsen van de bal.
98952

4. Neymar

De eerste speler van het Catalaanse wereld team verschijnt in de Top 10 beste spelers in FUT. Neymar is een van de beste dribbelaars in het spel. Met een balcontrole van 95 en een behendigheid 96 is het passeren van een verdediger met Neymar een stuk gemakkelijker. De bal plaatsen kan Neymar ook uitstekend, hier scoort de Braziliaan een 90.
98953

3. Luis Suárez

De bronzen medaille gaat naar de Uruguayaan Luis Suárez, de tweede speler van FC Barcelona op de lijst. El Caníbal is een geweldig aanvaller met goede staat voor schieten op doel. Voor afmaken en plaatsen krijgt Suárez een 92 en en 94.
98954

2. Lionel Messi

De tweede beste speler van FIFA 17 Ultimate Team is Lionel Messi. De 29 jarige superster heeft een van de hoogste beoordelingen voor dribbelen. EA heeft hem beoordeeld met een 97 voor dribbelen een 95 voor reactie, balcontrole en balans. Messi is een wapen voorin en zal elk team versterken met zijn tempo, passes, schoten en dribbels.
98955

1. Cristiano Ronaldo

De nummer 1 kan natuurlijk allean maar toebedeeld zijn aan misschien wel de beste voetballer van deze generatie, Cristiano Ronaldo. De Portugees is tot nu toe de enige speler met een beoordeling van 94 en zal je op de veiling ongeveer 3,2 miljoen coins kosten. Ronaldo is snel, behendig, sterk en kan schieten als de beste. Een combinatie van al deze statistieken maakt Ronaldo zonder enige twijfel de beste speler van FIFA 17 Ultimate Team.
Siiiiii!!!!
Meer over FIFA 17 lees je in onze FIFA 17 review.

Populair Nieuws