WIN - Ozzy & Jack's World Detour prijsvraag

Article
dinsdag, 11 oktober 2016 om 9:00
xgn google image
Vanaf 11 oktober is Ozzy & Jack's World Detour te zien bij History. In deze nieuwe serie reizen Ozzy en Jack Osbourne de wereld rond, om meer te weten te komen over de geschiedenis en over elkaar. Wij geven t-shirts weg, lees hieronder hoe je mee kan doen aan deze Ozzy & Jack's World Detour prijsvraag!
Ozzy en Jack, twee zelfverklaarde geschiedenisfanaten, maken een unieke reis samen als vader en zoon waarin ze een aantal van ’s werelds meest historische bezienswaardigheden bezoeken. Ozzy’s agenda was altijd overvol door zijn rol in de band Black Sabbath en hij had dus weinig tijd over voor familie-uitstapjes. Jack neemt zijn rockvader daarom mee op een reis die hij nooit zal vergeten.
De serie is opgebouwd uit tien delen en is vanaf 11 oktober om 21:00 uur te zien op History.
ozzy & jack's world detour prijsvraag

Ozzy & Jack's World Detour prijsvraag

Wij mogen een aantal Ozzy en Jack t-shirts weggeven! Wil jij kans maken op een shirt? Doe dan mee aan onze Ozzy & Jack's World Detour prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wat is jouw favoriete programma van History en waarom?
Stuur je inzending naar [email protected], samen met je voorkeur voor maat, je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winaars bericht!

Populair Nieuws