FIFA 17 Ultimate Team tips - Word de nieuwe FUT 17 koning

  Ultimate Team is al jaren een populaire gamemodus in de FIFA games. Spelers zitten urenlang te handelen om uiteindelijk de ideale spelers voor hun team te kopen, maar het is niet altijd zo makkelijk als je denkt. Om je in deze modus te helpen zijn hier 5 FIFA 17 Ultimate Team tips waarmee je binnenkort de nieuwe FIFA koning bent!

  Ultimate Team is ontzettend verslavend dat velen het maanden na release van FIFA 17 nog altijd spelen. Je wilt natuurlijk altijd je team uitbreiden met betere spelers zodat jij op een hoger niveau kunt spelen. Helaas zijn veel spelers erg duur om te halen waardoor je vaak veel uur in de game moet stoppen om succesvol te zijn. Om jouw tijd efficiënter in te delen zijn hier 5 FIFA 17 Ultimate Team tips!

  5. Houd je conditie in de gaten

  Vaak lukt het je nog wel om een lekker team in elkaar te steken. In het begin speelt het team heerlijk, maar na een aantal wedstrijden ineens niet meer. Dit komt door de conditie van de spelers, ze moeten namelijk na een aantal wedstrijden rust hebben of een conditie kaartje krijgen. De eerste van deze lijst met FIFA 17 Ultimate Team tips is dan ook: "Let goed op de conditie van je spelers."

  Nu kosten de conditiekaartjes best wel wat FIFA coins, dus dat is niet handig om te kopen. Je kunt beter wisselspelers toevoegen en die dan met de basisspelers wisselen. Nog beter is het bouwen van een tweede team. Je stopt dit tweede team op de bank van je ‘eerste team’ en andersom doe je hetzelfde.

  Iedere keer als je nu een wedstrijd speelt wordt de conditie van de spelers op de bank opgeladen. Als je twee goede teams maakt kun je eindeloos door blijven spelen met de beste spelers, zonder dat je extra wisselspelers moet kopen of conditiekaartjes moet aanschaffen. Je wisselt gewoon van team als je conditie te laag wordt.

  Het is handig om onder 80 conditie je tweede team te gebruiken. Vanaf 80 conditie begin je namelijk echt een (negatief) verschil te voelen in je spelers.

  4. Doe Squad Building Challenges

  Een van de nieuwe functies die FIFA 17 Ultimate Team met zich mee bracht zijn Squad Building Challenges. In deze uitdagingen kun jij een team samenstellen die moet voldoen aan allerlei eisen, zoals een maximum van 5 Franse spelers of een minimum van 4 Nederlandse spelers. Als je aan al deze eisen voldoet wissel jij je spelers in voor een prijs.

  Vanaf nu wordt het interessant, want de prijzen kunnen namelijk erg goed zijn. Zo kun je nieuwe (leen)spelers, FIFA 17 Coins en pakketjes krijgen. Er is bijvoorbeeld een opdracht waarbij je een willekeurig team met normale gouden spelers kunt inwisselen voor twee zeldzame gouden spelers. Prima om dus de slechtste spelers uit je club in te wisselen voor een kans op goede spelers.

  Deze Squad Building Challenges worden telkens weer vervangen met nieuwe uitdagingen. Als bijvoorbeeld een speler een ontzettend goede maand achter de rug heeft komt er een speciale uitdaging waarbij je een unieke kaart van deze speler kunt bemachtigen. Blijf de Squad Building Challenges dus zeker in de gaten houden voor toffe beloningen!

  3. Koop geen losse packs

  Natuurlijk is het openen van packs een van de belangrijkste elementen in FIFA Ultimate Team, maar probeer dit te vermijden. Zeg het nou zelf, wanneer was de laatste keer dat jij een fatsoenlijke speler uit een pack hebt gekregen? En hoeveel packs heb je daarvoor moeten openen? Natuurlijk kan dat ene pakketje Messi of Ronaldo bevatten, maar de kans is ontzettend klein.

  Zeker als je niet heel veel FIFA Coins hebt is het aan te raden geen packs te openen. Spendeer dan je geld in goedkopere spelers om je team (tijdelijk) beter te maken of ga de markt op om in spelers te handelen.

  Mocht je nou echt ontzettend graag packs willen openen, doe het dan op de goede manier. Koop geen losse packs, maar spendeer je geld in FUT Draft of Squad Building Challenges. Als je een goede FIFA speler bent kun je namelijk in FUT Draft ontzettend mooie prijzen winnen, oplopend tot 100k-pakketten. Als je een minder goede speler bent kun je het beste spelers kopen voor Squad Building Challenges, want deze uitdagingen geven de beste coins-pack verhouding.

  2. Doe mee op de transfermarkt

  Of je nou ontzettend veel potjes FIFA speelt of juist altijd druk bezig bent met het doen van Squad Building Challenges, de beste manier van FIFA Coins verdienen is door de markt op te gaan. Juist, de transfermarkt waar miljoenen voetballers per dag worden verhandeld en waar jij ook je team (deels) samen hebt gesprokkeld.

  Op deze markt zijn onwijs snel en veel FIFA Coins te verdienen, je moet het alleen wel goed doen. Een van de manieren om goed te handelen is door massaal spelers goedkoop in te kopen. Er zijn miljoenen spelers op de transfermarkt te vinden, dus het kan zijn dat jij een dure speler voor een goedkoop prijsje binnen kunt smokkelen.

  Stel dat jij in Wesley Sneijder wilt gaan handelen. Je zoekt zijn gemiddelde prijs op (dit kan op sites zoals Futhead of Futbin) en dan ga je op zoek naar kaartjes van Wesley Sneijder die onder dit gemiddelde zitten. Bied op zoveel mogelijk verschillende Sneijders en er zijn er vast een paar die je voor een goedkoop prijsje binnen hebt gehaald. Verkoop deze spelers dan voor de gemiddelde prijs en je hebt snel winst.

  Een andere tip is om het echte hedendaagse voetbal in de gaten te houden. Doet een bepaalde speler het ineens ontzettend goed? Dan is de kans groot dat de marktwaarde van deze speler ook in FIFA stijgt. Een voorbeeld van zo’n speler was Eden Hazard, die wedstrijd na wedstrijd ontzettend goed presteerde waardoor hij werd beloond met de ‘speler van de maand-prijs’.

  Hierdoor kwam er een Squad Building Challenge waarbij je een speciale Eden Hazard kaart kon krijgen. Hiervoor moest je spelers van de huidige en vorige clubs van Eden Hazard inwisselen. Iedereen wilde deze speciale kaart, dus de prijzen van Chelsea-spelers en Belgen gingen razendsnel omhoog. Als jij dit van tevoren al aan zag komen kon je dus dikke winst maken door eerder al spelers in te kopen.

  Natuurlijk zijn er nog vele andere manieren om goed te handelen. Het hele internet staat er namelijk vol mee. Probeer jouw favoriete methode te vinden en wellicht ben jij in no-time FIFA miljonair.

  1. Profiteer van gratis bonussen

  Handelen en het voltooien van Squad Building Challenges zijn leuk om te doen en een goede manier om geld te verdienen. Het neemt alleen wel veel tijd in beslag en je bent niet bezig om de game écht te spelen. Gelukkig zijn er verschillende bonussen te activeren waardoor je bijvoorbeeld extra coins tijdens een wedstrijd kunt verdienen.

  Deze bonussen kun je in de in-game winkel van FIFA 17 halen. Druk als je in het menu van FIFA zit op de rechter joystick en ga dan naar ‘catalogus’. Hier kun je allerlei items, bonussen en extra’s voor punten kopen. Deze punten verzamel je als je level up gaat in FIFA, en als je dit nog nooit hebt gedaan heb je zeker al flink wat punten op je account staan.

  In deze FIFA 17 winkel kun je bonussen kopen voor meerdere gamemodi, maar wij richten ons nu even op Ultimate Team. De items zijn gebaseerd op je level waardoor je veel verschillende dingen kunt kopen hoe hoger level je bent, maar één ding die je zeker moet activeren zijn de wedstrijdbonussen. Hierdoor krijg je extra geld als je een wedstrijd voltooid, oplopend tot 1000 FIFA coins per potje.

  Als je al deze muntbonussen hebt geactiveerd en je hebt nog punten over, dan kun je ook nog gratis contracten, leenspelers, uitbreidingen op je transfermarkt en veel andere dingen vrijspelen. Ga vooral eens kijken in deze winkel, want er zijn ontzettend veel handige dingen te behalen die jou zeker kunnen helpen.

  Heb jij nog FIFA 17 Ultimate Team tips? Laat ze vooral weten!

  FIFA 17

  Verkijgbaar vanaf 29 september 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.