Welke FIFA 17 Eredivisie club gaan jullie spelen? [poll]

Article
donderdag, 29 september 2016 om 15:16
xgn google image
Het is vandaag de 29ste, dus het moment waar fans van FIFA al weken naar uitkijken is gekomen: FIFA 17 is verkrijgbaar! De nieuwe footie van EA Sports kreeg van ons een dikke 9.3 en belooft weer een ware klassieker te worden. We willen graag weten wat jullie favoriete FIFA 17 Eredivisie clubs zijn.
Met meer dan 650 speelbare teams verdeeld over meer dan 30 competities is het kiezen van een team in FIFA 17 een grote klus. Omdat je vandaag natuurlijk al druk genoeg bent met het uitkiezen van teams in FIFA 17 hebben we de keuzes voor deze poll teruggebracht tot één enkele competitie. En welke competitie is dan beter dan onze eigen Eredivisie?
Of je je vrienden nu inmaakt met Ajax, PSV, Feyenoord of één van de andere clubs uit de Eredivisie, elke club heeft weer zijn eigen arsenaal aan spelers, die elk weer andere mogelijkheden bieden om je vrienden het nakijken te geven. De Eredivisie is voor ons Nederlanders natuurlijk ook een mooie competitie om aan de slag te gaan met je favoriete clubs uit eigen land.
De achttien verschillende Eredivisie clubs in FIFA 17 zorgen in ieder geval voor genoeg afwisseling en keuzes in clubs uit ons nederige Nederland. Als klein voetballandje zijn we toch een kracht om rekening mee te houden en voor FIFA 17 is dit niet anders. Daarom willen we van jullie weten wat jullie favoriete FIFA 17 Eredivisie club is om mee te spelen.
Voor het gemak laten we hier dus even buiten beschouwing van welke club je fan bent, we vragen hier dus alleen welke FIFA 17 Eredivisie club jij het liefste speelt. Dit kan je favoriete club zijn, maar ook net zo goed de grootste rivaal. Laat het ons weten door antwoord te geven in de poll!
FIFA 17 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360.

Met welke FIFA 17 Eredivisie club speel jij het liefst?

Populair Nieuws

Laatste Reacties