FIFA spelen bij de FIFA 17 Xperience Amsterdam - Video

Article
donderdag, 29 september 2016 om 16:32
xgn google image
De razend populaire voetbalgameserie FIFA komt deze week met een nieuwe uitvoering: FIFA 17. Wij gingen langs bij de FIFA 17 Xperience Amsterdam, waar de game al te spelen was met bekende profvoetballers, eSporters en andere bezoekers.
Het FIFA 17 launch evenement duurt in totaal 11 dagen, van 22 september tot 2 oktober. Als je dus nog langs wilt dan moet je er snel bij zijn, want het kan nog tot en met aanstaande zondag. De FIFA 17 Xperience is aan de Kalverstraat 101 in Amsterdam. Bekijk in onze video hierboven wat er te beleven valt.

Wat was er te doen bij de FIFA 17 Xperience Amsterdam?

Elf dagen lang staat de Store of Brands, waar de FIFA 17 Xperience wordt gehouden, in het teken van de nieuwe FIFA. Bekende profvoetballers, FIFA eSporters, vloggers en andere bekende Nederlanders komen langs. Tijdens het evenement vinden livestreams, meet & greets en FIFA-Masterclasses plaats.
Het evenement werd op de eerste dag feestelijk geopend door spelers van Ajax. Zij namen tijdens de opening als allereersten in Nederland FIFA 17 in ontvangst.
Zit je nog te twijfelen of je de nieuwe FIFA 17 gaat kopen, of twijfel je tussen PES 2017 en FIFA 17? Lees dan onze uitgebreide review waarin we je over alle min- en pluspunten van de game vertellen of onze FIFA 17 vs PES 2017 special waarin we uitvoerig de features van beide games met elkaar vergelijken.