FIFA 16 vrouwen - Mooie toevoeging of onnodige content?

  De wereld was in shock toen EA onthulde dat er vrouwen in FIFA 16 zitten. De reacties van de redactie waren wisselend, maar wat was de reactie van de XGN-bezoekers? In de poll van vorige week konden jullie stemmen en je mening geven over de FIFA 16 vrouwen.

  EA doet het in ieder geval niet slecht, want de twee minst gekozen antwoorden uit de poll zijn twee dikke afwijzingen voor de FIFA 16 vrouwen. 6 procent beweert zelfs over te stappen naar PES, de grote FIFA concurrent. Wat de meest gekozen antwoorden zijn, houden we nog even geheim. De nummer 1 tot en met 3 kun je vinden op de volgende pagina's.

  1. ???
  2. ???
  3. ???
  4. Ja, eindelijk! Hier zat ik op te wachten. (7 procent)
  5. Nee! Vrouwen verpesten de game. (6 procent)
  6. Nee! Ik stap meteen over naar PES. (6 procent)

  3. Ja, prima. Ik zal er toch weinig mee spelen

  15 procent van de XGN-bezoekers vindt de toevoeging van vrouwen in FIFA 16 wel prima. Deze bezoekers vinden het leuk dat de mogelijkheid er is, maar het was niet nodig. Deze bezoekers geven aan weinig met de FIFA 16 vrouwen te zullen spelen. Het is in ieder geval beter dan een negatieve reactie, want vrouwenvoetbal blijft immers voetbal.

  2. Ja, leuk. Het was niet nodig, maar het is leuk dat het er is

  Kijk, hier zijn vrouwen (en EA) blij mee. Deze bezoekers vinden het leuk dat er vrouwen naar FIFA 16 komen. Het was niet per se nodig geweest, maar degenen die dit antwoord gaven, vinden het toch een fijne toevoeging. Misschien spelen deze bezoekers wel af en toe een spannend potje vrouwenvoetbal.

  1. Nee! Ik had liever andere verbeteringen gezien

  Precies 50 procent van de bezoekers had liever andere verbeteringen in FIFA 16 gezien. EA heeft nog maar weinig over FIFA 16 bekendgemaakt en wie weet komen er nog meer nieuwe mogelijkheden. Het toevoegen van de FIFA 16 vrouwen vinden jullie in ieder geval niet cool. Hopelijk komt EA jullie in de toekomst beter tegemoet met andere opties, die je liever wel in FIFA 16 ziet.

  FIFA 16

  Verkijgbaar vanaf 24 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.