Fallout 4 reacties - Een haat/liefde verhouding

Article
door Anoniem
donderdag, 04 juni 2015 om 16:18
xgn google image
Trailers, je houdt er van of je haat het. De reacties op de Fallout 4 trailer -die gisteren door Bethesda onthuld is- waren gemixt. Sommige mensen vonden de game lelijk, anderen vonden het episch. XGN verzamelt de Fallout 4 reacties en zet het in een overzicht, speciaal voor jou.

Grappige Fallout 4 reacties

Op YouTube is de trailer op moment van schrijven bijna 6 miljoen keer bekeken. Dit is een wonderbaarlijk hoog aantal voor een trailer die nog geen 24 uur online is. Bij bijna 6 miljoen views, zitten er natuurlijk een paar grappige reacties tussen. Niet alleen op YouTube zijn er grappige reacties gepost, op Facebook en Twitter is er ook genoeg te vinden.
Fallout 4 reacties grappig youtube
Grappige Fallout 4 reacties
72608

Liefdevolle Fallout 4 reacties

Er zijn gelukkig ook mensen die serieus blij worden en een normale reactie neerzetten, in plaats van over hun erectie op te scheppen. Bethesda heeft met Fallout 4 veel fans blij gemaakt en dat kan je in de reacties hieronder ook zien.

leuke Fallout 4 reacties YT

Fallout 4 reacties facebook leuk
72611

Hatelijke Fallout 4 reacties

Er zijn altijd mensen die klagen. Hoe goed je game ook is, er zijn mensen die klagen. Zo was er een hoop geklaag over de graphics van Fallout 4, de game was voor sommige gamers erg lelijk.
Hatelijke Fallout 4 reacties YouTube

Populair Nieuws