FIFA 16 release - Alles wat je moet weten

Article
woensdag, 23 september 2015 om 13:37
xgn google image
Wanneer je een fan bent van voetbalgames, zal 24 september jou vast niet ontgaan. Het gaat natuurlijk over de FIFA 16 release die voor de deur staat!
Van de game hebben we jaarlijks vanzelfsprekend hoge verwachtingen en bij XGN besteden we hier dan ook een hoop aandacht aan. Om jullie voor de release goed op weg te helpen, zet XGN alles wat jij moet weten voor de FIFA 16 release voor je op een rijtje.

De review van FIFA 16

We hebben de game natuurlijk al uitgebreid getest, zodat wij jullie zo goed mogelijk kunnen vertellen wat je van de game kunt verwachten. We hebben de game dus goed geanalyseerd en de uitkomsten hebben wij in de volgende review gezet. Ben je nieuwsgierig geworden? Vast wel! Check de FIFA 16 review, zodat je weet wat je kunt verwachten, nog vóór de FIFA 16 release plaatsvindt.
78846

De FIFA 16 Xperience

In aanloop naar de FIFA 16 release doet EA Sports zijn best om de game op speciale wijze te lanceren. Logisch, want in Nederland is FIFA natuurlijk wel dé franchise binnen de sportgames. Tijdens de FIFA 16 Xperience is van alles te beleven op het gebied van FIFA 16. Ook wij waren nieuwsgierig en zijn bij het evenement langsgekomen. Het event loopt tot 27 september, dus grijp je kans en kijk hier voor details!
78847

Wat zijn eigenlijk de beste spelers?

Natuurlijk zijn we elk jaar ook weer benieuwd met welke spelers er het beste worden geclassificeerd. Helaas hoeven we geen Nederlandse voetballers in de toplijsten te verwachten, Arjen Robben daargelaten. Wie staan er dit jaar in de top 50? Wie zijn de beste verdedigers, welke keepers pakken de meeste punten voor jou en welke aanvallers helpen jou naar de overwinning? XGN heeft er een aantal voor jou op een rij gezet, zodat je niet hoeft te twijfelen wanneer jij de game in handen hebt.
78848

Wat valt er eigenlijk te winnen?

Bij FIFA games mogen we natuurlijk ook uitgaan dat er weer leuke, vette trophies en achievements te verdienen zijn. Hiermee bewijs jij jezelf en de buitenwereld uiteraard hoe goed je de game beheerst! Wij hebben de gaafste trophies en achievements voor je op een rijtje gezet, zodat jij jezelf vanaf de FIFA 16 release kunt uitdagen!
78849

Voor het eerst vrouwen in FIFA 16

Bij een jaarlijkse toptitel als FIFA zijn het de vernieuwingen en verbeteringen die de game naar een hoger niveau tillen. Eén van de meest opvallende nieuwe ontwikkelingen in FIFA 16 is natuurlijk de optie om met vrouwenteams te kunnen voetballen. Aangezien het WK voetbal voor vrouwen dit jaar redelijk wat aandacht heeft gekregen, kon FIFA er eigenlijk niet omheen. Voor wie niet kan wachten tot de FIFA 16 release: in de gratis te downloaden demo zit een voorproefje met damesteams.
78852

De FIFA 16 soundtrack

Elk jaar maakt EA Sports de playlist voor de nieuwe FIFA titel bekend. Want zeg nou zelf, FIFA is geen FIFA zonder lekkere tunes. Ook dit jaar is de soundtrack enige tijd voor de FIFA 16 release bekendgemaakt. Bekijk hier de beste hits die voor FIFA 16 spelers zijn samengesteld.

Populair Nieuws