Ga jij FIFA 16 kopen?- XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 30 mei 2015 om 15:00
xgn google image
Het is zaterdag, dus tijd voor een nieuwe XGN Doe Mee! Deze week kijken we naar de perikelen rond de FIFA, maar dan gelukkig het voetbalspel zelf en niet Sepp Blatters praktijken. Ook wordt er teruggeblikt op vorige week en de Need For Speed stelling.
Vorige week vroegen wij wat jullie favoriete Need for Speed is. Er zijn namelijk talloze racetitels verschenen onder de noemer van Need for Speed en vorige week werd het nieuwste deel in de serie aangekondigd. Maar het gaat om de geschiedenis van de raceserie en wat dus jouw favoriet is. Deze week is svenysven de reactie van de week:
Duidelijke taal. De XGN Doe Mee is het trouwens met je eens svenysven: split-screen verdwijnt steeds meer uit games, niet alleen uit de Need For Speed serie. Natuurlijk zijn de meeste games tegenwoordig uitgerust met een multiplayer en via het wereldwijde internet speel je al snel met iemand uit Nieuw-Zeeland of Peru. Het lijkt de Doe Mee een leuk idee voor een nieuwe stelling, maar wij doen eerst een ander.
Want afgelopen week is FIFA 16 officieel uit de doeken gedaan. Het was natuurlijk te verwachten dat er ook dit jaar weer een nieuwe footie zou verschijnen van EA. We zullen het maar niet hebben over de week waarin hij werd aangekondigd. En nee, ook niet over het feit dat er vrouwenteams aan zijn toegevoegd - waar de Doe Mee erg blij mee is. Nee, we gaan het hebben over het volgende:

Ga jij FIFA 16 kopen?

Nieuwe toevoegingen, zoals de vrouwenteams, zijn leuk, maar de echte vraag is of jij de footie gaat kopen. De Doe Mee vraagt dit uit zichzelf, want hij twijfelt namelijk ontzettend. FIFA 15 is een leuk spel, wat nog veel wordt gespeeld, maar er zitten, in onze mening, zoveel irritaties in dat het soms niet meer leuk is om te spelen. Wij willen dan ook weten of jullie dit ook hebben, maar het belangrijkste is dus: ga jij die nieuwe FIFA straks kopen?
Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel ook vooral WAAROM jij juist wel vertrouwen gaat hebben in EA en de nieuwe voetbalgame braaf koopt. Zien wij jullie volgende week. Tot dan!

Populair Nieuws