De top 5 beste FIFA 16 aanvallers - Gegarandeerd scoren

Article
vrijdag, 11 september 2015 om 14:57
xgn google image
De complete lijst met de vijftig beste spelers in FIFA 16 is bekendgemaakt. Nu rest iedereen natuurlijk de vraag: 'wie zijn de beste aanvallers in de game?' Wij beantwoorden voor jullie de vraag met de complete beste FIFA 16 aanvallers lijst! Bekijk de gevaarlijkste aanvallers in de game hieronder!
Eerder deze week werd de volledige lijst met de vijftig beste voetballers in FIFA 16 bekendgemaakt. Aan de hand van deze statistieken hebben wij de 5 beste FIFA 16 aanvallers lijst opgesteld. Bekijk dus snel hieronder welke wereldspeler jij wilt toevoegen aan je team of met welk team jij moet gaan spelen!
beste FIFA 16 aanvallers

5. Zlatan Ibrahimovic

De grootste vraag is uiteraard of Zlatan het met zijn positie en beoordeling eens is. Want zoals Zlatan zelf zou zeggen: "Zlatan is the greatest!" De Zweedse speler is speelbaar bij Paris Saint-Germain in Frankrijk en is daar de gevaarlijkste spits die je maar kan bedenken. Zlatan staat in de complete lijst op plaats 7 en is één punt (-1 Overal) gedaald in zijn algemene rating (van 90 naar 89).
77880

4. Arjen Robben

Eerder schreven wij al over Nederlands trots in FIFA 16 en daar komt uiteraard Arjen Robben ook in voor. De Nederlandse speler versterkt zowel in het echt, als in de game FC Bayern München in Duitsland. De speler heeft dezelfde algemene rating als in FIFA 15, maar daalt helaas wel twee plaatsen in de top 10. Arjen Robben heeft met zijn algemene rating van 90 plaats nummer vijf veroverd.
77881

3. Luis Suárez

Sommigen achten hem de gevaarlijkste speler op het veld en het internet staat vol met plaatjes waarom. De voormalige Ajacied heeft namelijk wat weg van kanibalisme en neemt af en toe een grote hap uit zijn tegenstander. Maar gelukkig staat de speler niet alleen daarom bekend, maar ook om zijn dodelijke precisie en briljante voetbal skills die hij dagelijks kan tonen bij FC Barcelona in Spanje.
Luis Suárez stijgt met één punt (+1 overal) en komt daarmee op een algemene rating van 90 en bijt zich daarmee vast op plaats 3 van zowel de top 5 beste FIFA 16 aanvallers lijst als op de algemene lijst van de vijftig beste FIFA 16 spelers.
77882

2. Cristiano Ronaldo

De eeuwige discussie zal weer losbarsten aangezien Cristiano Ronaldo alweer de eerste plek niet heeft weten te veroveren in FIFA. De sterspeler van Real Madrid CF uit Spanje stijgt wel met één punt (+1 overal) en komt daardoor op een algemene rating van 93. Luis Suárez moet een flink stuk doorbijten wil hij Cristiano Ronaldo verslaan.
Al met al is Cristiano Ronaldo te beschouwen als één van de beste spelers in de game, maar wie zou er dan toch op plek nummer één staan?
77884

1. Lionel Messi

Jullie hadden het waarschijnlijk nooit kunnen raden, maar Lionel Messi heeft alweer de eerste plaats weten te beroven. De spits van FC Barcelona staat naast Luis Suárez en Neymar JR (plek 8) zijn mannetje en wordt daarvoor beloond in FIFA 16. De wereldspits stijgt namelijk één punt (+1 overal) ten opzichte van vorig jaar en komt daarmee uit op een algemene rating van 94.
De FIFA 16 demo release zal binnenkort plaatsvinden: namelijk op 8 of 9 september, afhankelijk van het platform en de regio. De volledige game komt op 24 september uitâ op de Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3 en de PC. Als je de game pre-ordert ontvang je vijftien FIFA Ultimate Team goud pakketten!

Populair Nieuws