Toffe FIFA 16 achievements en trophies - scoren maar!

  FIFA 16 achievements en trophies zijn toch wel de manier om te bewijzen hoe goed je nou echt bent in de nieuwe FIFA game. FIFA 16 biedt veel verschillende awards sommigen exclusief voor de next gen consoles anderen zijn weer exclusief voor gamers met een wat oudere console.

  Voor de fans van de FIFA franchise zullen veel van de awards bekend voorkomen toch zijn er ook een behoorlijk aantal awards die je belonen voor het gebruiken van de nieuwe gameplay features of het spelen met de nationale damesteams.

  48 FIFA 16 achievements

  Bij de Playstation 4, PC en Xbox one zijn er 48 awards te winnen. Op de PS4 zijn dat 42 bronzen trophies, drie zilveren en drie gouden. Bij de Xbox One zijn alle awards samen 1,000 punten waard. XGN maakt een overzicht van 10 awards voor Playstation 4, PC en XBOX One. Als je goed wilt oefenen om deze achievements snel te verdienen, kun je het beste al voor de release FIFA spelen.

  I brought the ball

  Deze achievement is voor de Barcelona-stijl spelende gamers. Met meer dan 65 procent balbezit aan het eind van de wedstrijd verdien je deze bronzen trophy op de PS4 of krijg je 15G op de Xbox One.

  We're in the game!

  Vrouwenvoetbal zit voor het eerst in een FIFA spel en om dat te vieren krijg je een bronzen trophy of 10G bij het beginnen van je eerste vrouwenvoetbalwedstrijd! En de dames maken meteen een goede entree want er zitten een aantal speelsters bij van wereldklasse.

  Fair Play

  Hoewel het maar een bronzen trophy is op de PS4 en je een schamele 15 punten krijgt op de Xbox One is deze award moeilijker dan je denkt. Wanneer je de hele wedstrijd je hoofd koel kan houden en geen enkele overtreding tegen krijgt (buitenspel niet meegerekend), speel je hem vrij.

  It's a lottery

  In vele potjes die vrienden onderling spelen wordt altijd gezegd dat winnen op penalty's niet telt. FIFA 16 is het niet met deze regel eens en geeft een bronzen award op de PS4 en 15G op de Xbox one voor het winnen van een penalty shoot-out.

  FUT 50

  Een goeie spits vinden voor in je ultimate team is niet makkelijk en daarom krijg bij FIFA 16 een aanzienlijke beloning als het is gelukt. Op de Playstation 4 krijg je een gouden trophy en op de Xbox One maar liefst 105G op het moment dat een speler zijn 50ste doelpunt maakt voor je club in FIFA Ultimate Team

  Om 50 keer te scoren heb je een van de beste aanvallers van het spel nodig. Wie de beste aanvallers zijn kun je in onze special vinden!

  Dream-Team in Progress

  Een goed team opbouwen in je carrière kost pijn en moeite, maar gelukkig krijg je bij FIFA 16 dan ook een zilveren trophy of 30G, wanneer je het voor elkaar krijgt een speler met een rating van 80 of hoger naar je team te halen.

  Mocht je nou het geld niet bij elkaar krijgen voor zo'n dure speler, dan kan je altijd nog talenten kopen. XGN zette de beste Nederlandse talenten voor je op een rijtje.

  Try-Outs

  Een van de nieuwe features in de FIFA 16 carrière is de mogelijkheid om een pre-season toernooi te spelen. Zo'n toernooi is de ideale gelegenheid om je spelers uit te proberen. Wanneer je dat optimaal doet door zeven wissels in één pre-season wedstrijd te gebruiken krijg je een bronzen trophy op de playstation 4 of 15G op de Xbox One. Deze award bestaat alleen op PS4, Xbox One en PC en dus niet op de FIFA editie van Playstation 3 en Xbox 360.

  Take Aim

  Een zilveren trophy of 30G is niet zomaar te verdienen. Take Aim speel je vrij wanneer je 100% schietprecisie bereikt in een wedstrijd. Hiervoor moet je wel een minimum van 10 schoten op doel hebben gehad!

  Om al die schoten tegen te houden moet je tegenstander over een topkeeper beschikken. Met een beetje pech heeft je tegenstander een van deze helden onder de lat staan.

  Threading the needle

  Dit is één van de awards die je beloond voor het spelen met de nieuwste gameplay features. Wanneer je een assist geeft met een gedreven grondpass (R1+X op playstation RB+A op Xbox) krijg je hiervoor een bronzen trophy of 15G

  Om al deze awards te kunnen winnen moet je FIFA 16 natuurlijk zo snel mogelijk in huis halen. Vergeet hem dus niet te pre-orderen!

  FIFA 16

  Verkijgbaar vanaf 24 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.