Wat is jouw favoriete superheldengame? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 04 april 2015 om 15:00
xgn google image
De regenachtige maand van maart ligt hopelijk ver achter ons en dat is maar goed ook. Een beetje zonlicht is zo slecht nog niet, hoeveel je ook binnen zit te gamen. De XGN Doe Mee heeft het vandaag over superheldengames en blikt terug op de game met de beste multiplayer.
De laatste keer was de stelling welke game de beste multiplayer heeft. Dat het een lastige stelling is, wisten wij al bij voorbaat. Dat er hele leuke discussies kunnen onstaan tussen de XGN'ers wat iets waar wij juist op hoopten. En dat was te merken, aangezien er even flink werd gepraat over de allereerste Call of Duty, Modern Warfare en Battlefield. Over shooters valt altijd te lullen. Reactie van de week is trouwens van AlbertHeijn:
Niet getreurd voor de rest, want de XGN Doe Mee zag talloze geweldige games voorbij komen waarin multiplayer een essentiele rol speelt. Wat te denken van Street Fighter IV, Super Smash Bros. of Mario Kart? Er zijn talloze titels waarin je geen solocarrière hoeft te doen.
Genoeg over multiplayers, tijd voor die nieuwe stelling! April is erg pril, maar deze maand komt ook het langverwachte tweede deel van The Avengers uit: Avengers: Age of Ultron. Nu is de XGN Doe Mee redelijk, op zijn zachts gezegd, verliefd op deze films, stripboeken en wat nog meer niet, dus wij kijken er erg naar uit. Vandaar de volgende stelling:

Wat is jouw favoriete superheldengame?

Want het kiezen van je favoriete superheld is leuk en tof, maar wat is nu jouw favoriete superheldengame? Genoot jij echt optimaal van onze webslingende vriend Spider-Man op de PlayStation 2, of ga je misschien wel voor LEGO Marvel Super Heroes? Hoezo kiezen als je ze allemaal kunt gebruiken!
Maar waarschijnlijk is het een andere game en daar willen wij dolgraag meer van weten. Dus laat ons weten in de reacties hieronder wat jouw favoriete superheldengame is en vertel ook even WAAROM die game zo onvoorstelbaar bruut is. Een fijn Pasen gewenst!