De beste gadgets voor op reis - Nooit meer onvoorbereid op reis

Article
door Anoniem
zaterdag, 04 april 2015 om 12:14
xgn google image
De zomertijd is ingegaan en dat betekent lekker weer, festivals, buiten gamen en natuurlijk vakantie. Nu is het altijd maar de vraag of je wel de juiste spullen bij je hebt tijdens je reis of verblijf. Als je de lijst met de beste gadgets voor op reis hebt gelezen, dan kan het niet meer misgaan.
De iPad Mini is één van de beste gadgets voor op reis. Door het kleine formaat past hij makkelijk in je handbagage en je kan de iPad overal voor gebruiken. Denk aan foto’s, films, games, boeken, muziek en apps. De iPad mini kan 10 uur gebruikt worden zonder op te laden, dus je overleeft de meeste reizen gemakkelijk.
De Playstation Vita is ideaal om te gamen onderweg, of rustig op locatie. Mocht jouw verblijfplaats een beetje snel internet hebben, dan kan je natuurlijk ook gewoon Playstation 4 games via remote play spelen. Het enige nadeel van de Playstation Vita is de batterijduur, die is niet al te lang.
De New Nintendo 3DS XL is enorm geschikt voor op reis. Het aanbod qua games is voor de New 3DS uitstekend en met games als Pokémon en The Legend of Zelda kan jouw reis/vakantie niet meer stuk. De nieuwe 3DS heeft ook nog een prima batterijduur en is daardoor ideaal voor op reis. De 3DS kent ook games voor het hele gezin, wat het één van de de beste gadgets voor op reis maakt.
Tijdens een festival of rondreis kan het er nog wel eens ruig aan toe gaan. Je hebt je smartphone soms liever in je broekzak of een andere veilige plek. Het G-Shock horloge met bluetooth is ideaal om toch je smartphone te checken, zonder bang te zijn dat er iets kapot gaat. Lees je mails, afspraken en notifcaties vanaf het scherm van een onverwoestbare G-shock: klein en makkelijk en daarom ook één van de beste gadgets voor op reis.

Koptelefoons

De AKG Y50 is ideaal voor onderweg. De koptelefoon zit enorm lekker om de oren waardoor je de reis makkelijk kan volhouden. De AKG Y50 is ook nog eens in te klappen, waardoor het nog makkelijker wordt om de koptelefoon te vervoeren.
De Audio Technica is een perfecte mix tussen prijs en kwaliteit. De Audio Technica koptelefoon zit behoorlijk comfortabel en de muziekkwaliteit is bijzonder goed. Mensen die op zoek zijn naar een goede koptelefoon die ook nog betaalbaar is, bij de Audio Technica ATH-M50 zit je goed.
Voor de audiofielen is er dan de Sony MDR-1A BT. Deze bluetooth koptelefoon is perfect voor reizen. De koptelefoon heeft bluetooth waardoor je geen gezeur heb met kabel. Via bluetooth weet de batterij nog 30 uur mee te gaan, genoeg om een aantal dagen muziek te luisteren dus.

Speakers

Een behoorlijk krachtige speaker die in de broekzak past, ideaal voor op reis dus. De Harman Hardon Equire Mini ziet er luxe en van hoge kwaliteit uit. Je koppelt de Esquire Mini via bluetooth en houdt het acht uur vol zonder op te laden. De speaker kan jouw apparaat ook nog eens opladen via een USB-kabel.
De Ultimate Ears Boom is ideaal voor mensen die muziek willen luisteren naast het zwembad, of gewoon lekker op het strand. De Ultimate Ears is namelijk waterdicht en kan tegen een stootje waardoor het meteen een van de beste gadgets voor op reis is. De batterij gaat een volle vijftien uur mee waardoor je heel de dag kan genieten van je muziek.
Een audio splitter is ideaal wanneer je samen met een vriend of vriendin op vakantie gaat. Wees sociaal en luister samen met je gezelschap muziek of kijk samen een serie. Het kost nog geen tientje maar het is -wanneer je samen op reis gaat- één van de beste gadgets voor op reis.

Fotografie en film

Wie is er tegenwoordig nou niet bekend met een GoPro camera? Deze handige kleine camera is een must have voor mensen die veel reizen. De GoPro kan bijna niet kapot, is waterdicht en schiet ook nog eens prachtige beelden.
De selfiestok is niet de mooiste gadget tussen de lijst met de beste gadgets voor op reis, maar wel enorm makkelijk. De stok neemt amper ruimte in beslag wanneer deze ingeklapt is, maar wanneer je de stok uitklapt kan je prachtige beelden schieten. Maak meer dan alleen selfies, tijdens een festival kan je bijvoorbeeld mooi over al het publiek filmen dankzij de selfiestok.
Voor de meeste mensen is de Olloclip fotolens onbekend, maar als je hem eenmaal gebruikt is het misschien wel een van de beste gadgets voor op reis. De Olloclip fotolens is ideaal voor de mensen die mooie foto’s willen schieten met enkel een iPhone. De lens kan vier verschillende vormen aannemen: Fisheye, breedbeeld, 10x macro en 15x macro. Je foto’s zullen nog mooier worden dankzij deze compacte lens.
Voor de rijke mensen onder ons, aanschouw de Parrot Bebop-drone. De drone van bijna 500 euro is één van de betere drones op dit moment. De drone schiet gestabiliseerde 1080p beelden en bevat een 14 megapixel fotocamera. Met deze drone kan je prachtig jouw reis en vakantie filmen.

Stroom

Als je lang zonder een stopcontact zit, dan is een Power Bank ideaal voor jou. Lange vluchten of weekendjes kamperen zijn een stuk aangenamer met een Power Bank bij de hand. Met een beetje goede power bank kan je een smartphone wel 4 á 5 keer opladen. Altijd stroom bij de hand dankzij een power bank, het is niet voor niets een van de de beste gadgets voor op reis.
Handsfree bellen, navigeren en opladen met één apparaat, het kan allemaal tegenwoordig. Dit handige apparaatje is de alles in één oplossing voor als jij met de auto moet reizen. Je hebt ook nog de optie om je telefoon te draaien, handig toch! Voor mensen die een lange autorit tegemoet gaan, is dit zeker een van de beste gadgets voor op reis

Bescherming en schoonmaak

Tijdens het reizen kan je apparatuur behoorlijk vies worden: Vette vingers, zand, stof, etc. Het is dus makkelijk om een klein flesje met schoonmaakmiddel speciaal voor jouw apparaat mee te nemen. Deze Clean Spray is ideaal door zijn rechthoekige vorm en hij is ook nog eens heel klein en onder de 100ml waardoor het in de handbagage mee mag.
Tijdens je reis of verblijf kan je apparaat flink wat klappen krijgen. Het is dan ook verstandig dat je een goede case meeneemt voor jouw apparaat. Voor de iPhone heb je bijvoorbeeld een Lifeproof case, hiermee bescherm je de iPhone tegen water en schokken. Voor de Nintendo 3DS is er ook een transparante case waarmee je hem kan beschermen.
Bescherming is essentieel tijdens het reizen!
Zijn er nog gadgets die toegevoegd moeten worden aan de lijst met de beste gadgets voor op reis, laat het weten in de comments.

Populair Nieuws